Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kur- und Sporthotel Alpenblick

Bad Gastein, Oostenrijk

 

kur-und-sporthotel-alpenblick
Favoriet 
 

v.a. 277

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kur- und Sporthotel Alpenblick in Bad Gastein

Kur- und Sporthotel Alpenblick beschikt over een unieke en hooggelegen ligging, waardoor u vanuit het hotel altijd een fenomenaal uitzicht heeft over Bad Gastein. In het wellnesscenter vermaakt u zich na een dag op de latten prima. Zo kunt u kiezen uit diverse sauna's en kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. De comfortabele kamers van Kur- und Sporthotel Alpenblick zijn van alle gemakken voorzien. De familiekamers bieden ruimte tot wel 4 personen. Gasten die u voor zijn gegaan zijn te spreken over de goede service, het uitgebreide ontbijtbuffet en de gemoedelijke Oostenrijkse sfeer. Met optimale sneeuwcondities is het mogelijk om tot aan uw hotel te skiën. Voor een zorgeloze wintersportvakantie voor het hele gezin bent u in Kur- und Sporthotel Alpenblick zeker aan het juiste adres.

Kur- und Sporthotel Alpenblick beschikt over een unieke en hooggelegen ligging, waardoor u vanuit het hotel altijd een fenomenaal uitzicht heeft over Bad Gastein. In het wellnesscenter vermaakt u zich na een dag op de latten prima. Zo kunt u kiezen uit diverse sauna's en kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. De comfortabele kamers van Kur- und Sporthotel Alpenblick zijn van alle gemakken voorzien. De familiekamers bieden ruimte tot wel 4 personen. Gasten die u voor zijn gegaan zijn te spreken over de goede service, het uitgebreide ontbijtbuffet en de gemoedelijke Oostenrijkse sfeer.

Met optimale sneeuwcondities is het mogelijk om tot aan uw hotel te skiën. Voor een zorgeloze wintersportvakantie voor het hele gezin bent u in Kur- und Sporthotel Alpenblick zeker aan het juiste adres.

Kur- und Sporthotel Alpenblick ligt op 1000 meter hoogte en wordt omringd door een prachtige bergwereld. De skibus waarmee u het veelzijdige skigebied Ski Amadé - Gastein bereikt stopt naast de ingang van het hotel. Binnen mum van tijd bereikt u beide skigebieden voor oneindig veel wintersportplezier. Skigebied Graukogel staat vooral bekend als rustig en gemoedelijk skigebied, een perfect oefenterrein voor beginners. De skiverhuur en -school bevinden zich op enkele minuten afstand.


- Skibushalte: naast de ingang van het hotel
- Skipiste: direct naast het hotel
- Centrum Bad Gastein: op ca. 800 m
- Skilift Stuberkogel (skigebied Schlossalm): op ca. 2 km
- Skiverhuur en -school: op ca. 2 km
- Skilift Graukogel (skigebied Graukogel): op ca. 300 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

Met het vliegtuig:
- U vliegt naar de luchthaven van Salzburg. Indien u deze accommodatie met vlucht boekt is de transfer van de luchthaven en v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken, of op eigen gelegenheid verder reizen.

U verblijft in Kur- und Sporthotel Alpenblick op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 4-gangenemenu
- Saladebuffet
- Kerst- en Oudejaarsdiner

De comfortabele kamers beschikken over een:
- TV, telefoon en kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Sommige kamers beschikken over een balkon

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams