Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chaletdorp Alpendorf Dachstein West

Annaberg, Oostenrijk

 

chaletdorp-alpendorf-dachstein-west
Favoriet 
 

v.a. 645

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chaletdorp Alpendorf Dachstein West in Annaberg

Vakantiepark Alpendorf Dachstein West is een bijzonder familievriendelijk vakantiepark aan de voet van het skigebied Dachtstein West. Vakantiepark Alpendorf Dachstein West beschikt over knusse chalets die van alle gemakken voorzien zijn. Na een onvergetelijke dag in de sneeuw kunt u heerlijk ontspannen in het binnenzwembad en de sauna in het hoofdgebouw. Vanuit uw chalet op vakantiepark Alpendorf Dachstein West kiest u uit een breed scala aan winterse activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Niet alleen de vele voorzieningen in de chalets dragen bij aan goede reviews voor vakantiepark Alpendorf Dachstein West, maar ook de mooie ligging en het vriendelijke personeel in het hoofdgebouw zorgen voor een fijn verblijf tijdens uw wintersportvakantie in Annaberg.

Vakantiepark Alpendorf Dachstein West is een bijzonder familievriendelijk vakantiepark aan de voet van het skigebied Dachtstein West. Vakantiepark Alpendorf Dachstein West beschikt over knusse chalets die van alle gemakken voorzien zijn. Na een onvergetelijke dag in de sneeuw kunt u heerlijk ontspannen in het binnenzwembad en de sauna in het hoofdgebouw. Vanuit uw chalet op vakantiepark Alpendorf Dachstein West kiest u uit een breed scala aan winterse activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin.

Niet alleen de vele voorzieningen in de chalets dragen bij aan goede reviews voor vakantiepark Alpendorf Dachstein West, maar ook de mooie ligging en het vriendelijke personeel in het hoofdgebouw zorgen voor een fijn verblijf tijdens uw wintersportvakantie in Annaberg.

Vakantiepark Alpendorf Dachstein West ligt aan de rand van het dorp Annaberg im Lammertal. De ca. 100 chalets liggen verspreid over het park. Het centrum van Annaberg im Lammertal ligt op ca. 6 minuten rijden. Het park beschikt over een eigen winkeltje waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Vanaf het park heeft u een adembenemend uitzicht over de omliggende bergen. De skilift bevindt zich op ca. 1 km van het park, maar vanaf het park kunt u via een smal pad direct op de piste komen en skiën tot aan het dalstation van de liften. Een perfecte locatie voor een wintersportvakantie met het gezin!

- Skilift: op ca. 1 km
- Centrum Annaberg: ca. 3 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. U kunt 1 auto bij uw chalet parkeren.

De ruime chalets van Alpendorf Dachstein-West zijn van alle gemakken voorzien en kunnen onderling van inrichting verschillen. De beelden van de chalets kunnen enkel als voorbeeld worden beschouwd.

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau