Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Sogndal

Noorwegen

 

9 pers.
Vakantiehuis Sogndal

Mooi vakantiehuis in Songsdalen. Op het grote terras kunt u van 's morgens tot 's avonds van de zon genieten en de barbecue zal voor u klaarstaan. Het vakantiehuis is gelegen in een populair skigebied. Kom na het skiën weer heerlijk tot rust in uw e..

Sogndal

10 pers.
Vakantiehuis Sogndal

Dit ruime vakantiehuis van hoge kwaliteit ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, op 11 km van Sogndal. Groot terras met prachtig uitzicht op de vallei en de bergen. Veel goede wandelpaden, in de herfst kunt u paddestoelen en bessen verzamelen. V..

Sogndal

6 pers.
Vakantiehuis Sogndal

Welkom in Sogndalsdalen en dit prachtige vakantiehuis met uitzicht op de Dalavatnet, die u de adem beneemt. De plaats is geschikt voor zowel zomer- als wintervakanties. In de zomer biedt de prachtige natuur veel ervaringen. Dalavatnet nodigt u uit om..

Sogndal

8 pers.
Vakantiehuis Sogndal

Welkom in de populaire Sogndalsvallei. Dit prachtige vakantiehuisje kan zowel in de zomer als in de winter gehuurd worden. Het vakantiehuis beschikt over een ruim terras met een prachtig uitzicht. In de zomer kunnen gasten gebruik maken van de vele p..

Sogndal

6 pers.
Vakantiehuis Sogndal

Willkommen in diesem Ferienhaus in ungestörter Lage mit Aussicht auf das Tal Sogndalsdalen. Direkt am Haus gibt es ein Badeteich mit Gebirgswasserzufluss. Nach lediglich 15 Autominuten erreichen Sie Sogndal mit Restaurants und Läden. Wenn Sie Kultu..

Sogndal

Chalets en Bungalows in Noorwegen