Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Lyngdal

Lyngdal, Noorwegen

 

lyngdallyngdallyngdallyngdallyngdallyngdallyngdal
Favoriet 
 

v.a. 710

  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Lyngdal in Lyngdal

Op 10 km van Lenefjord met een eigen steiger ligt dit gezellige vakantiehuis. Er is een grote woonkamer met een panoramazicht. Er is een grote tuin met een terras, een grilplaats en een kleine whirlpool. Het is ongeveer een hafluur met de boot op het Spangereid-kanaal. De verhuurder is een Duitse, enthousiaste visser en kan u het goed uitleggen. Een uitstapje naar Lindesnes om de oudste vuurtoren van Noorwegen te bezoeken. Bezoekt u ook Korshavn, een mooi dorp in zuid Noorwegen. Voor de kinderen is een uitstapje naar de dierentuin van Kristiansand aangeraden. Er is hier dus veel te doen. Lista is perfect voor vogel en bloemenliefhebbers.

Top vakantiehuizen in Noorwegen

12 pers.
Vakantiehuis Lindesnes

Welkom in dit grote vakantiehuis, dat geschikt is voor zowel vissers als gezinnen met kleine kinderen. Het huis is goed en comfortabel ingericht met een bubbelbad en een sauna. De bedden kunnen worden samengevoegd tot tweepersoonsbedden. Het grote en..

Lindesnes

8 pers.
Vakantiehuis Farsund

Mooi en goed uitgerust vakantiehuis dicht bij de NO-309 (20 m). Geweldige locatie; De grote whirlpool in de buitenlucht biedt een prachtig uitzicht en de nabijgelegen steiger (40 m) biedt goede vismogelijkheden. In de herfst zorgt de open haard voor ..

Farsund