Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Zevenbergen

Zevenbergen, Nederland

 

groepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergengroepsaccommodatie-zevenbergen
Favoriet 
 

v.a. 1.829

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Zevenbergen in Zevenbergen

Landelijk gelegen groepsaccommodatie met allemaal eigen sanitair

De voormalige boerderij is omgetoverd tot een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Exclusief gebruik over de verblijfsruimte en keuken. Ideaal voor groepen!

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant 🏡

De huiskamer is opgedeeld in een comfortabele zithoek met loungebanken, tv (KPN digitaal) en haardpartij. Er staan meerdere tafels met stoelen, die u tot een lange eettafel kunt omvormen om gezamenlijk aan te kunnen eten. De open keuken is van alle gemakken voorzien, o.a. een 4-pits gasfornuis, oven, magnetron en vaatwasser. Bij mooi weer kun je via de schuifpui genieten op het overdekte terras. Ook is er een grasveldje voor buitenactiviteiten. Er is een zitje met tv op elke slaapkamer aanwezig. Op de begane grond zijn in totaal 6 slaapkamers, deze hebben elk een eigen badkamer met toilet, wastafel, föhn en een inloopdouche. Twee slaapkamers zijn te gebruiken als familiekamers, deze hebben namelijk naast twee 1-persoonsbedden beneden, ook boven twee bedden, die te bereiken zijn via een vaste trap. Bovendien hebben deze kamers een eigen terras, zodat je na het wakker worden meteen even naar buiten kunt. Slaapkamer 7 & 9 maken gebruik van het sanitair van slaapkamer 5 en slaapkamer 8 maakt gebruik van het sanitair van slaapkamer 6. 

 Geniet samen op het ruime terras van de gezellige sfeerverlichting, er staat een grote BBQ en vuurschaal tot de beschikking om vrij te gebruiken.

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten 🚲 

Vanuit de groepsaccommodatie kun je kiezen voor talrijke wandel- en fietsroutes door de polders en landelijke gebieden. Het Nationaal Park de Biesbosch ligt op een steenworp afstand. Groepen kunnen met een schipper /gids een rondvaart maken door de Biesbosch. In Drimmelen kun je alles huren wat met watersport te maken heeft. Roei- en motorbootjes, zeilboten, rondvaartboten etc. Via de eigenaar kun je deze rondvaart regelen. Wil je liever cultuur snuiven en winkelen, bezoek dan de historische steden Breda en Dordrecht. Hier kun je winkelen, de mooie binnensteden met de vele historische gebouwen bekijken en de mooie musea bezoeken. De eigenaren kunnen je ook adviseren over verschillende workshops die mogelijk zijn.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn