Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Beach House Dune 4A

Wijk aan Zee, Nederland

 

beach-house-dune-4abeach-house-dune-4abeach-house-dune-4abeach-house-dune-4abeach-house-dune-4a
Favoriet 
     

    v.a. 513

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Beach House Dune 4A in Wijk Aan Zee

    Beach House Dune 4A is geschikt voor maximaal 4 personen. In dit strandhuisje zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Het vakantieverblijf staat op het strand, aan de kant van de duinen. Dankzij de ligging op 2 meter hoogte heb je vanaf je terras uitzicht op zee. Via het terras bereik je de woonkamer met open keuken. Hier vind je een tweepersoons slaapbank en een eettafel met stoelen. De keuken is voorzien van onder andere een filter koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een waterkoker. Ook is alles aanwezig om een maaltijd op het gasfornuis te koken. Het Beach House heeft 1 slaapkamer met een stapelbed. Reis je met 4 personen? Dan slapen er 2 personen op de slaapbank in de woonkamer. In de badkamer vind je een wastafel, een douchecabine en een toilet. Het terras, aan de zeezijde van het huisje, is overdekt. Ook staat er tuinmeubilair voor je klaar. Je maakt gratis gebruik van wifi. Parkeren in Wijk aan Zee is gratis. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is Parkeerplaats Noorderbad in de straat Dorpsduinen. Goed om te weten: Beach House Dune 4A ligt op 2 meter hoogte en is alleen bereikbaar via een trap. Er is een traphekje aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn