Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Staphorst

Staphorst, Nederland

 

groepsaccommodatie-staphorstgroepsaccommodatie-staphorstgroepsaccommodatie-staphorstgroepsaccommodatie-staphorstgroepsaccommodatie-staphorst
Favoriet 
 

v.a. 1.388

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Staphorst in Staphorst

Echt genieten in de sfeervolle groepsaccommodatie welke o.a. geschikt is voor families, vrienden, vergaderingen en trainingen. Je bent hartelijk welkom met maximaal 14 personen. De Hooiberg staat op het erf bij een nog...

Deze groepsaccommodatie is o.a. geschikt voor families, vrienden, vergaderingen en trainingen. Je bent hartelijk welkom met maximaal 14 personen. De groepsaccommodatie staat op het erf bij een nog volledig in bedrijf zijnde boerderij. De accommodatie heeft een houtkachel in de living. Er is een multifunctionele ruimte met zicht op de koeien welke je erbij kunt huren voor een vergadering of workshop. Vlakbij Giethoorn, Wieden en Weerribben.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met speelveld 

De groepsaccommodatie heeft een ruime volledig ingerichte keuken voor zelfverzorging. Er is een living met loungehoek, houtkachel en 2 grote tafels voor totaal 16 personen. De groepsaccommodatie is rolstoel toegankelijk met op de begane grond in de hal een invalidentoilet, 2 tweepersoonskamers en een 4 persoons kamer. Deze kamers hebben een badkamer met inloopdouche. Op de "Hooizolder "is een ruime 4- persoons kamer met eigen zithoek, douche en toilet. Het Huusie (apart gebouwtje) heeft 2 tweepersoonskamers met eigen zitkamer, douche en toilet. De slaapkamers zijn allen voorzien van box springbedden en tv. Er is een campingbedje en kinderstoel aanwezig. Buiten zijn diverse terrassen met tuinmeubilair, een overdekt terras, vuurplek en speelveld. Voor de kinderen zijn er skelters, steppen en hooihut om mee te spelen. De familiefiets "Truus" (14 volwassen en 2 kinderen) staat garant voor veel plezier en deze mag gebruikt worden om een dagdeel de omgeving mee te verkennen. Haal met de groep het Boerenhulpdiploma o.l.v. Boer Wout, een pure belevenis met voor de kinderen.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 

Een combinatie van bossen, een kronkelende riviertje de Reest en heel veel afwisselende routes maakt het Staphorster Bos een ideale plek om te wandelen. Maar ook natuurgebied 'De Wieden' en 'De Weerribben' ligt op korte afstand. De kop van Overijssel staat bekend om het vele water, waar je kunt wandelen, fietsen of varen. Giethoorn, het Venetië van het noorden, ligt op fietsafstand van onze boerderij. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.654,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.654,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 1.707,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn