Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Familie Resort Molenwaard

Ottoland, Nederland

 

familie-resort-molenwaard
Favoriet 
     

    v.a. 135

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Familie Resort Molenwaard in Ottoland

    Bij Familie Resort Molenwaard ervaart u het ultieme vakantiegevoel voor jong en oud. Ontdek het resort en de karakteristieke omgeving door op avontuur te gaan met uw Polderpaspoort en kom de meest bijzondere plekjes tegen op én buiten het resort. Ga onbeperkt op bezoek bij Fien & Teun op de Avonturenboerderij voor een dikke knuffel en een leuke foto, help mee in de moestuin, knutsel een insectenhotel of voedt de dieren. Geniet van verrassend veel vermaak met het leukste live-entertainment van Fien en Teun of klauter op de vele speeltoestellen. Laat uzelf culinair verwennen in het restaurant met diverse ambachtelijke streekproducten of ga langs in de streekwinkel op het resort om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden. Neem een verfrissende duik in de natuurplas of dobber rustig rond op het water. Huur een waterfiets en vaar met het hele gezin tussen de eendjes door. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u geheel in thema verblijven in een van de stijlvolle

    Bij Familie Resort Molenwaard ervaart u het ultieme vakantiegevoel voor jong en oud. Ontdek het resort en de karakteristieke omgeving door op avontuur te gaan met uw Polderpaspoort en kom de meest bijzondere plekjes tegen op én buiten het resort. Ga onbeperkt op bezoek bij Fien & Teun op de Avonturenboerderij voor een dikke knuffel en een leuke foto, help mee in de moestuin, knutsel een insectenhotel of voedt de dieren. Geniet van verrassend veel vermaak met het leukste live-entertainment van Fien en Teun of klauter op de vele speeltoestellen.
    Laat uzelf culinair verwennen in het restaurant met diverse ambachtelijke streekproducten of ga langs in de streekwinkel op het resort om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden.
    Neem een verfrissende duik in de natuurplas of dobber rustig rond op het water. Huur een waterfiets en vaar met het hele gezin tussen de eendjes door.
    Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u geheel in thema verblijven in een van de stijlvolle accommodaties voor een onvergetelijke vakantie in de Alblasserwaard.

    Familie Resort Molenwaard ligt in Ottoland, vlakbij Avonturenboerderij Molenwaard, in de verrassend veelzijdige omgeving van de oer-Hollandse Alblasserwaard. Deze omgeving biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden en is de perfecte uitvalsbasis voor een gezellige vakantie.
    Ontdek tijdens uw verblijf de natuur van de Alblasserwaard en breng een bezoek aan Het Nationaal Park De Biesbosch op ca. 25 minuten rijden. Ervaar de Biesbosch vanaf het water of wandel door de mooie natuur. Onderweg komt u diverse speelbossen en -tuinen tegen, wat het leuk maakt voor het hele gezin.
    Maak tijdens uw verblijf ook een stop bij de wereldberoemde molens in Kinderdijk of geniet van de mooiste wandelingen of fietstochten tijdens een bezoek aan een van de diverse bossen en duinen in de omgeving.
    Willen de kinderen wat baantjes trekken of roetsjen van de glijbaan, dan is een bezoek aan het grootste openlucht zwembad van de Alblasserwaard 'De Doetsekom' zeker de moeite waard.
    Ook de wonderlijke diversiteit van de steden in de directe omgeving van het park zal u verrassen. Van een gezellige vestingplaats tot dynamische metropool, van bourgondische restaurants tot authentieke winkels. Nieuwpoort en Gorinchen bereikt u binnen ca. 10 minuten met de auto, Dordrecht in ca. 20 minuten, in Rotterdam bent u binnen ca. 30 minuten en Breda, Utrecht en Woerden bevinden zich op ca. 40 minuten rijafstand.

    - Openlucht zwembad 'De Doetsekom': ca. 8 km
    - Avonturenboerderij Molenwaard: ca. 12 km
    - UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk: ca. 22 km
    - Natuureiland Sophiapolder: ca. 17 km
    - Nationaal Park De Biesbosch: ca. 18 km
    - Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen: ca. 52 km
    - Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug: ca. 53 km

    - Centrum Gorinchem: ca. 13 km
    - Nieuwpoort: ca. 10 km
    - Centrum Dordrecht: ca. 20 km
    - Centrum Rotterdam: ca. 33 km
    - Centrum Utrecht: ca. 39 km
    - Centrum Breda: ca. 49 km
    - Woerden: ca. 50 km

    - Ga met het Polderpaspoort op avontuur door de polder en maak gebruik van de dagje-uit tips in de omgeving die in het Paspoort staan.
    - Het kinderbed past alleen in de woonkamer


    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet