Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Houseboat 'De Waterparel' - Paviljoenwei 4 | Offingawier

Offingawier, Nederland

 

houseboat-de-waterparel-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-de-waterparel-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-de-waterparel-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-de-waterparel-paviljoenwei-4-offingawierhouseboat-de-waterparel-paviljoenwei-4-offingawier
Favoriet 
     

    v.a. 1.148

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Houseboat 'De Waterparel' - Paviljoenwei 4 | Offingawier in Offingawier

    Deze energiezuinige woonboot is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van 12 zonnepanelen. De smaakvol ingerichte woonboot heeft aan alle zijden ramen die uitzicht bieden over het populaire Sneekermeer. De woonboot ligt afgemeerd in de jachthaven van Waterrijck. Een vakantie aan het Sneekermeer staat garant voor plezier in en om het water! U kunt een sloep, zeilboot of SUP huren bij een nabijgelegen verhuurpunt.

    Maximale bezetting: 4
    Slaapkamers: 2
    Badkamers: 1
    Grootte: 68 m2

    De gezellige zithoek heeft een ruime hoekbank, salontafel, televisie en losse fauteuil. Het eetgedeelte is ingericht met een tafel met een comfortabele bank en twee losse stoelen voor in totaal vier zitplaatsen. Alle kanten van de woonkamer bieden door de enorme ramen uitzicht op het aangrenzende Sneekermeer. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in de doorloop aan de achterzijde van de boot en beschikt over een inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker.

    De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de gelijkvloerse woonboot. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), kast, nachtkastjes en bedlampjes. De badkamer heeft een badmeubel, een handdoekradiator en een ruime inloopdouche met glazen deur. Er is ook een apart toilet.

    Beide zijden van de woonboot hebben heerlijke terrassen (samen 10 m2), waarvan de achterzijde de avondzon vangt. Het achterste terras is toegankelijk via de slaapkamer aan de achterzijde van de woonboot. Het terras aan de voorkant van de woonboot heeft een zitje met twee stoelen en een tafel. Direct voor de deur aan deze zijde is een heerlijke ligweide/tuin (100 m2) met een picknicktafel om gezellig aan te eten en twee comfortabele ligstoelen. Laat u in het water zakken met de vaste zwemtrap en geniet van een heerlijke duik in het Sneekermeer.
    De airconditioning in de woonkamer en slaapkamers zorgt ervoor dat het hier zelfs op de warmste zomerdagen aangenaam vertoeven is. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan. Voor kinderen tot twee jaar zijn een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar.


    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen