Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holiday apartment - Paviljoenwei 12 | Offingawier

Offingawier, Nederland

 

holiday-apartment-paviljoenwei-12-offingawierholiday-apartment-paviljoenwei-12-offingawierholiday-apartment-paviljoenwei-12-offingawierholiday-apartment-paviljoenwei-12-offingawierholiday-apartment-paviljoenwei-12-offingawier
Favoriet 
     

    v.a. 764

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holiday apartment - Paviljoenwei 12 | Offingawier in Offingawier

    Direct aan het Sneekermeer tref je dit moderne en eigentijdse appartement. De accommodatie bevindt zich in een natuurgebied, een ideale vakantieplek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Maar ook voor meer activiteit ben je hier aan het juiste adres. Zo kun je bijvoorbeeld een sloepje huren, suppen of waterfietsen. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor zowel een rustig verblijf alsook een bruisende watersportvakantie. Kom je samen herinneringen maken in dit prachtige appartement?

    Max. aantal personen: 2
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 50m2

    Dit appartement op de 1e etage is modern en strak ingericht. De woonkamer heeft een gezellige zit met een bank, twee stoelen en een televisie. Op de televisie is een Chromecast aangesloten, tijdens het verblijf kan dan ook gebruik worden gemaakt van de wifi. Aan de eettafel kun je gezellig samen eten en de maaltijden kunnen worden bereid in de keuken die van alle gemakken is voorzien. Deze open keuken is uitgerust met een kookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, koffiemachine (filter en Nespresso), waterkoker en broodrooster.

    De slaapkamer is ingericht met een tweepersoons boxspring (160x200), nachtkastjes, een kledingkast en verduisterende raambekleding. Ook aan de kleintjes is gedacht: er is een opvouwbaar babybedje (60x120 cm) en een kinderstoel aanwezig. De moderne badkamer van het vakantieappartement is voorzien van een douche met glaswand, toilet, badkamermeubel met spiegel en föhn. Met een ligging op het oosten is het balkon van dit appartement echt heerlijk. Zie je jezelf hier al lekker ontbijten? Of genieten van de prachtige avondzon met een borrel op de loungestoelen? 

     


    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden