Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Maasbree

Maasbree, Nederland

 

groepsaccommodatie-maasbreegroepsaccommodatie-maasbreegroepsaccommodatie-maasbreegroepsaccommodatie-maasbreegroepsaccommodatie-maasbree
Favoriet 
 

v.a. 1.095

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Maasbree in Maasbree

Dit appartement is gelegen op het terrein van een oude Limburgse vierkanthoeve op ongeveer 2 km van het centrum van Maasbree. Het is geschikt voor 18 personen. Het appartement is zodanig verbouwd dat de oude stij...

Dit appartement is gelegen op het terrein van een oude Limburgse vierkanthoeve op ongeveer 2 km van het centrum van Maasbree. Het is geschikt voor 18 personen. Het appartement is zodanig verbouwd dat de oude stijl van het pand herkenbaar gebleven is. Meerdere accommodaties op hetzelfde terrein, maar ieder verblijf heeft zijn eigen voorzieningen.

Een groepsaccommodatie in Limburg met sport- en spelmogelijkheden 

Het appartement is voorzien van een hal met toilet, ruime huiskamer met eet- en zitgedeelte, audio apparatuur en open keuken. Op de verdieping tref je zes slaapkamers aan en een badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers, elk voor 2 personen. Elk bed is voorzien van een dekbed. Je hebt de beschikking over een tuin met terras, gebruik van jeu de boules baan en diverse andere sport- en spelmogelijkheden.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

Diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. (Subtropische) zwembaden etc. Nieuw in deze streek is het 'knooppunten-fietsroute' netwerk.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.241,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen