Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitenplaats Gerner 5

Dalfsen, Nederland

 

buitenplaats-gerner-5buitenplaats-gerner-5buitenplaats-gerner-5buitenplaats-gerner-5buitenplaats-gerner-5buitenplaats-gerner-5buitenplaats-gerner-5buitenplaats-gerner-5
Favoriet 
   

  v.a. 385

  • Max. 6 personen
  • 3 slaapkamer(s)

  Bekijk vrije data

  Vakantiehuis delen

  Buitenplaats Gerner 5 in Dalfsen

  Sfeervol vakantiehuis met open haard, nabij Zwolle
  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad

  Top vakantiehuizen in Nederland

  12 pers.
  Pastoorswoning - bijzonder en luxe vakantiehuis in Brabant

  Luxe, sfeervol en groot vakantiehuis in Brabants dorpje. Kom genieten van de natuur, bootje varen en wandelen.'Het leven is goed in het Brabantse land…' Dat geldt zeker voor dit luxe vakantiehuis in Brabant. De voormalige pastoorswoning ligt in het..

  Borkel en Schaft

  4 pers.
  SL Deluxe 4 personen

  Lunteren in Gelderland is het geografisch middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen, is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust. Ruimte en natuur. Te voet of per fiets ontdekt u hier de Veluwse a..

  Lunteren

  14 pers.
  Wilgenhaege 14 personen

  De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

  Hellendoorn

  6 pers.
  Wellness Lodge XXL 6 personen

  Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

  Hellendoorn