Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ570 Vakantieappartement Cadzand

Cadzand, Nederland

 

vz570-vakantieappartement-cadzandvz570-vakantieappartement-cadzandvz570-vakantieappartement-cadzandvz570-vakantieappartement-cadzandvz570-vakantieappartement-cadzand
Favoriet 
 

v.a. 553

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ570 Vakantieappartement Cadzand in Cadzand

Luxe 2-persoons vakantieappartement met dakterras in Cadzand 300 meter van het strand

Wilt u samen met uw partner een heerlijke strandvakantie in Zeeland beleven, dan moet u zeker deze smaakvol en luxe ingerichte vakantieappartement in Cadzand huren. Het heeft een frisse kleurcombinatie en biedt u vanaf het, op de zonzijde gelegen, dakterras een prachtig uitzicht. De dichtstbijzijnde strandopgang is op slechts 75 meter dus u bent vlakbij het strand, de zee maar ook de winkels zijn vlakbij. De vakantiestudio bevindt zicht op de tweede etage in een zeer rustige straat.

Cadzand is de meest zuidelijkste badplaats van Nederland, op de grens met België. Een bezoek aan één van de historische steden Brugge, Gent of Knokke zou dan ook zeker op uw agenda moeten staan. Maar Cadzand zelf biedt u ook veel gezelligheid met vele restaurants en terrasjes zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot één van de mooiste stranden die Nederland te bieden heeft. U kunt er heerlijk flaneren of zonnen of juist actief bezig zijn door een lange strandwandeling te maken of een watersport te beoefenen.

Naast de vele wandelingen zijn er ook vele fietsroutes uitgezet welke u leiden langs de kust, door de duingebieden, over landweggetjes naar diverse karakteristieke dorpjes. Een bezoek aan het Zwin is zeker de moeite waard, het is een waddengebied met zeer veel flora en fauna, en daarmee een waar paradijs voor vogels. Het Zwin kunt u zelf bezoeken maar er worden ook regelmatig wandelingen onder begeleiding georganiseerd. Bent u met 2 personen en u wilt genieten van het mooie Cadzand met haar stranden, duinen en de zee, dan moet u zeker deze vakantiestudio eens bekijken welke te huur staat en u veel luxe biedt.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn