Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Watervilla 4B Luxe

Cadzand Bad, Nederland

 

watervilla-4b-luxewatervilla-4b-luxewatervilla-4b-luxewatervilla-4b-luxewatervilla-4b-luxe
Favoriet 
     

    v.a. 425

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Watervilla 4B Luxe in Cadzand-Bad

    Deze vrijstaande luxe villa is geschikt voor 4 personen. Via de hal bereik je de lichte woonkamer met vloerverwarming, sfeerhaard en openslaande deuren naar het overdekte terras. Behalve een televisie is er ook een Playstation 4 in de woonkamer aanwezig. Er is een volledig ingerichte keuken met een vaatwasser, een combimagnetron, een waterkoker, een koffiepadapparaat en een koel-/vriescombinatie. De 2 slaapkamers bevinden zich boven. Op beide slaapkamers staan 2 eenpersoonsbedden. Ook de badkamer is boven. Deze is voorzien van een wastafel, een douchecabine en een infraroodsauna. Zowel boven als beneden is er een apart toilet. In de tuin kun je ultiem ontspannen. Er is een overdekt terras met tuinmeubilair. Is het 's avonds frisjes? Dan zet je de terrasheater aan. Op zonnige dagen zijn de 2 zonneligbedden een uitkomst. De villa ligt aan het water. In de tuin bevindt zich ook een privé aanlegsteiger met een roeiboot. Wanneer je de fietsen meeneemt op vakantie, kun je deze stallen in de buitenberging. Je maakt gratis gebruik van wifi. Handig: deze villa heeft een kluis.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna