Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Buurse

Buurse, Nederland

 

groepsaccommodatie-buursegroepsaccommodatie-buursegroepsaccommodatie-buursegroepsaccommodatie-buursegroepsaccommodatie-buurse
Favoriet 
 

v.a. 1.108

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Buurse in Buurse

Op een mooi gelegen en ruim perceel met een fantastisch uitzicht over de weilanden, ligt dit vakantiehuis. Rust, ruimte en privacy gecombineerd met een comfortabele inrichting zijn factoren die u een onbekommerd...


Op een zeer ruim perceel, aan de rand van het bos, ligt dit nieuwe vakantiehuis. Met op loopafstand (400 meter) de natuurgebieden "het Buurserzand"en "het Haaksbergerveen", is deze groepsaccommodatie een ideaal uitgangspunt voor afwisselende wandel- en fietstochten. Naast de particuliere markt is deze woning ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, cursussen, trainingen, kooksessies, wijnproeverijen, heisessies en workshops in de omgeving. Er bestaat de mogelijkheid extra 2-persoons appartementen bij te huren (meerprijs). Deze bevinden zich elders op het erf. "Locatie niet geschikt voor jongeren/studenten- en overige luidruchtige groepen". Buiten is er geen muziek toegestaan, binnen alleen achtergrondmuziek.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met grote speelzolder 

Op de begane grond rechts van de hal zijn 6 slaapkamers, allen eigen douche/toilet/wastafel. De woonkamer is voorzien van een ruime zithoek voor de houtkachel en een enorme eethoek. De keuken wordt door een schuifdeur gescheiden van de centrale leefruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de bovenverdieping, te bereiken door de trap in de hal, bevinden zich links van de overloop 2 x 4 persoons slaapkamers en 2 x 5 persoons slaapkamers. Deze slaapkamers delen twee badkamers incl. toilet. Rechts van de overloop is de grote speelzolder voorzien van tafeltennis, tafelvoetbal, grote blokken, spelletjes, etc. Aan het eind van de speelzolder is nog een extra 4 pers. slaapkamer met eigen douche/toilet. Je kunt verblijven o.b.v. zelfverzorging, echter zijn de eigenaren je graag behulpzaam bij het zoeken naar een juiste cateraar of het samenstellen van een activiteitenprogramma op maat. Fietsen zijn bij de accommodatie te reserveren (paar dagen van te voren aangeven).  Er zijn wandel-, fiets-, en moutainbikeroutes vanaf het huis aanwezig.
Eigen hottub op het terras op aanvraag beschikbaar.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 

Een ideaal uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. In het op 5 km afstand liggende centrum van Haaksbergen, bevindt zich een rijk aanbod van winkels en supermarkten. Tevens biedt Haaksbergen vele goede restaurants, bistro's, terrassen en eetcafés. De winkelstad Enschede ligt op 10 km afstand. Toeristische attracties binnen een straal van 10 km; een subtropische zwemparadijs, Museum Buurt Spoorweg, diverse watermolens, pannenkoekenhuis met overdekte speeltuin), recreatieplas Rutbeek.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.433,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.433,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg