Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Droompark Maasduinen - Groepsvilla (GB12L)

Belfeld, Nederland

 

groepsvilla-gb12lgroepsvilla-gb12lgroepsvilla-gb12lgroepsvilla-gb12lgroepsvilla-gb12lgroepsvilla-gb12lgroepsvilla-gb12lgroepsvilla-gb12l
Favoriet 
   

  v.a. 616

  • Max. 12 personen

  Bekijk vrije data

  Vakantiehuis delen

  Droompark Maasduinen - Groepsvilla (GB12L) in Belfeld

  De accommodatie beschikt over 2 slaapkamers voor 2 personen en 2 slaapkamers voor 4 personen. De woning heeft een luxe keuken met afwasmachine en combimagnetron. Twee badkamers, waarvan een met ligbad.
  Beschikbaarheid Prijs
  Aankomst op 16-11-2020 voor een 4-daagse vakantie 616,- Boek

  Bekijk alle vrije data

  Top vakantiehuizen in Nederland

  14 pers.
  Wilgenhaege 14 personen

  De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

  Hellendoorn

  2 pers.
  Wellness Lodge 2 personen

  Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

  Hellendoorn

  6 pers.
  Punt-West Hotel & Beachresort 3

  De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

  Ouddorp

  6 pers.
  Wellness Lodge XXL 6 personen

  Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

  Hellendoorn