Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bakkeveen

Nederland

 

20 pers.
Groepsaccommodatie Bakkeveen

Deze nieuwe, karaktervolle schuurwoning past helemaal in de stijl van de landelijke en bosrijke omgeving van Bakkeveen. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families en vriendengroepen door zijn ligging in het groen, aan de rand van een natu..

Bakkeveen

22 pers.
Vakantieboerderij Bakkeveen

Deze accommodatie ligt op een prachtige plek tegenover een natuurgebied met bos, heide en zandverstuivingen, vlakbij het drie- provinciën punt van Drenthe, Friesland en Groningen. De omgeving heeft veel mogelijk...Deze in Friesland is gelegen in he..

Bakkeveen

Camping De Ikeleane

Familiecamping in de Friese wouden, tussen de weilanden met een overdekte speeltuin en een 'boerenspeelplaats' voor de kleintjes met trekkertjes. De staanplaatsen liggen bijeen op goed verzorgde velden, gescheiden door lage struiken. De kippenren lev..

Bakkeveen

  Molecaten Park 't Hout

  Molecaten Park 't Hout, Bakkeveen (Friesland) Duerswaldmerwei 11 9243 KA   Bakkeveen Nederland Molecaten Park 't Hout ligt in Bakkeveen en beschikt over 52 accommodaties. Molecaten Park 't Hout wordt beoordeeld met een: 8.2 en heeft een vanaf pri..

  Bakkeveen

   16 pers.
   Groepsaccommodatie FR163 Bakkeveen

   Een gezellig samenzijn met uw familie of vrienden maar toch genieten van uw eigen privacy? Dan is deze groepsaccommodatie in Bakkeveen precies wat u zoekt! Door de centrale ligging zijn mooie wandelingen, fietstochten en leuke uitstapjes in de drie n..

   Bakkeveen

   Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!   ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

   Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen! 

   WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!