Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mövenpick Amsterdam City Centre

Amsterdam, Nederland

 

movenpick-amsterdam-city-centremovenpick-amsterdam-city-centremovenpick-amsterdam-city-centremovenpick-amsterdam-city-centremovenpick-amsterdam-city-centre
Favoriet 
 

v.a. 246

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Mövenpick Amsterdam City Centre in Amsterdam

4-daagse Stedentrip naar Mövenpick Amsterdam City Centre in Noord Holland
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna,

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie met vele recreatiemogelijkheden en sauna

TOPACCOMMODATIE!!!!!! Deze 5 sterren groepsaccommodatie ligt in Winterswijk Meddo. Een bijzonder fraaie plek! Ideaal voor familieweekenden, reunies en een gezellig samenzijn met vrienden.De vakantieboerderij is te vinden tussen het Hilgelo, Zwillbroc..

Winterswijk

6 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-jacuzzi-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken: deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer, geen waarneembare menselijke geluid..

Garderen

6 pers.
Punt-West Hotel & Beachresort 3

De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

Ouddorp