Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Huren op het zonnige Malta

Nieuwe vakantiehuizen in Malta

Radisson Blu Resort Malta

8-daagse Zonvakantie naar Radisson Blu Resort Malta in MaltaJe bent op zoek naar klasse, luxe en een geweldige service. Dan kom je er al snel achter dat Radisson Blu Resort Malta in St. Julians 'the place to be' is. Wat je er vindt? Een kamer met kla..

St Julians

The George Urban Boutique

8-daagse Zonvakantie naar The George Urban Boutique in MaltaMidden in het bruisende leven van St. Julians ligt; het modern ingericht The George Urban Boutique. Dat betekent een vakantie waarin alles draait om ontspanning en momenten die het leven zo ..

St Julians

Soreda

8-daagse Zonvakantie naar Soreda in Malta..

Qawra

Sunny Coast

8-daagse Zonvakantie naar Sunny Coast in MaltaJe bent op zoek naar een plek waar je helemaal je eigen gang kan gaan. Sunny Coast is een ideale match. Wat is de deal? Huiselijk ingerichte appartementen waardoor je de vrijheid hebt om zelf te koken of ..

Qawra

Seashells Resort at Suncrest

8-daagse Zonvakantie naar Seashells Resort at Suncrest in MaltaAan de promenade van Qawra ligt hotel Seashells Resort at Suncrest. In je lichte, moderne kamer is alles tot in de puntjes verzorgd. Het is een feestje om op te staan, want met al dat lek..

Qawra

Qawra Palace

8-daagse Zonvakantie naar Qawra Palace in MaltaIn het noorden van Malta ligt het in 2020 gerenoveerde; Hotel Qawra Palace. Een ideale uitvalsbasis voor een week zon & cultuur. Maak kennis met dit historische eiland waar veel te beleven is. Breng vanu..

Qawra

Vakantiehuizen in Qawra

db San Antonio Hotel Spa

8-daagse Zonvakantie naar db San Antonio Hotel Spa in MaltaKijk, dat is nou echt een zorgeloze vakantie op Malta. Bij db San Antonio Hotel + Spa in Qawra is alles top geregeld. Het hotel heeft maar liefst zes goede restaurants en drie bars. Het vroli..

Qawra

Dolmen Resort

8-daagse Zonvakantie naar Dolmen Resort in MaltaOm dol op te worden. Bij hotel Dolmen Resort vier je een vakantie aan zee. Vanaf de steiger duik je zo het frisse water in. Opwarmen kan daarna op een ligbedje op het plateau. Ook aan één van de drie ..

Qawra

Soreda

8-daagse Zonvakantie naar Soreda in Malta..

Qawra

Vakantiehuizen in Sliema

The Waterfront

8-daagse Zonvakantie naar The Waterfront in MaltaEen stukje historie met een modern vleugje. Sliema is voor Maltese begrippen een vrij mondaine plek, dat voel je meteen. Vanuit het hotel The Waterfront kijk je over de stad. Je ziet aan de ene kant de..

Sliema

Hotel 1926

8-daagse Zonvakantie naar Hotel 1926 in MaltaAan de Middellandse zee, geeft dit 4-sterren hotel de jaren 20 een andere wending. Naast het zwembad kom je tot rust in het aquatonic bad; het juiste moment voor jezelf. In Margaux geniet je van een heerli..

Sliema

Preluna & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Preluna & Spa in MaltaHotel Preluna & Spa heeft een aantal duidelijke kernkwaliteiten. Je waardeert dit hotel in Sliema het meest om de ligging direct aan zee. Je kan zo uit het zwembad van de Beach Club de zee in rollen. Da..

Sliema

Vakantiehuizen in St. Julians

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!