Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Valkanela

Vrsar, Kroatië

 

camping-valkanela
Favoriet 
 

v.a. 125

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Valkanela in Vrsar

Wat een heerlijke camping, gelegen in een mooie baai aan de azuurblauwe zee. Camping Valkanela in Vrsar is een ruim opgezette camping rondom om een prachtige baai. De zee roept u hier, waterschoentjes aan en geniet van het heerlijke heldere water. Gasten waarderen de manier waarop de camping is opgezet, het is groot maar dit merk je niet. In het grillrestaurant met uitzicht op de baai kunt u een heerlijke maaltijd genieten.

Wat een heerlijke camping, gelegen in een mooie baai aan de azuurblauwe zee. Camping Valkanela in Vrsar is een ruim opgezette camping rondom om een prachtige baai. De zee roept u hier, waterschoentjes aan en geniet van het heerlijke heldere water.

Gasten waarderen de manier waarop de camping is opgezet, het is groot maar dit merk je niet. In het grillrestaurant met uitzicht op de baai kunt u een heerlijke maaltijd genieten.

Camping Valkanela ligt aan de grote baai tussen Funtana en Vrsar. Het centrum van Vrsar is slechts 10 minuten wandelen. Bij Valkanela kunt al naar gelang uw eigen strand kiezen. Kiest u voor het zonnetje op één van de rotsplateaus of van de luwte van de dennenbomen aan het kiezelstrand?

- Porec: ca. 11 km
- Aquapark Aquacolors: ca. 7,5 km
- Rovinj: ca. 30 km
- Supermarkt: ca. 4 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte tent toegestaan

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pula: ca. 53 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren toegestaan niet toegestaan in de tenten
- Bijzettentje niet toegestaan
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 25 jaar geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Kroatië

Camping Zaton Holiday Resort

Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

Zadar