Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Pax

Split, Kroatië

 

hotel-pax
Favoriet 
 

v.a. 330

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Pax in Split

Hotel Pax is een goed gewaardeerd hotel in Split. Hier wordt een rustgevende omgeving gecreëerd waar je tot rust kunt komen na een dag in het drukke centrum. Het oude centrum met onder andere het Paleis van Diocletianus ligt op ca. 2 kilometer afstand. Wandelend doe je er ca. een half uur over of je kunt met de taxi reizen. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van een taxi. De kamers van hotel Pax zijn licht en rustgevend ingericht. Het is een stadshotel, dus de kamers hebben geen balkon. Wel is er een fijn terras bij het hotel waar je 's ochtends koffie kunt drinken of aan het eind van de dag even kunt bijkomen met het gezicht in de zon. Heerlijk!

Hotel Pax is een goed gewaardeerd hotel in Split. Hier wordt een rustgevende omgeving gecreëerd waar je tot rust kunt komen na een dag in het drukke centrum. Het oude centrum met onder andere het Paleis van Diocletianus ligt op ca. 2 kilometer afstand. Wandelend doe je er ca. een half uur over of je kunt met de taxi reizen. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van een taxi.

De kamers van hotel Pax zijn licht en rustgevend ingericht. Het is een stadshotel, dus de kamers hebben geen balkon. Wel is er een fijn terras bij het hotel waar je 's ochtends koffie kunt drinken of aan het eind van de dag even kunt bijkomen met het gezicht in de zon. Heerlijk!

- Het oude stadscentrum ligt op ca. 2 kilometer afstand van hotel Pax.
- In ca. 10 minuten wandel je naar het kleine kiezelstrand Trstenik.

Openbaar vervoer:
- Bushalte Bolnica Krizine 1 ligt op ca. 8 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven van Split ligt op ca. 1 uur afstand. Reis met een directe busverbinding naar hotel Pax.

Met de (huur)auto:
- Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

De lichte kamers van hotel Pax zijn voorzien van onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Telefoon
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche en toilet

De superior kamers zijn wat groter en moderner dan de classic kamers, maar beschikken verder over dezelfde faciliteiten.

Top vakantiehuizen in Kroatië

Camping Zaton Holiday Resort

Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

Zadar