Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Rukavac

Kroatië

 

8 pers.
Vakantiehuis Rukavac

Dit comfortabele vakantiehuis met verwarmd zwembad ligt in het kleine dorpje Rukavac op de hellingen van Učka, boven de beroemde Opatija. Hier vind je ontspanning, frisse lucht en het prachtige uitzicht op de Kvarner-baai en de eilanden. Op de began..

Rukavac

5 pers.
Vakantiehuis Rukavac

In een ruim en goed onderhouden huis met zwembad, zijn deze appartementen ondergebracht. U viert hier Rukavac, in de buurt van Opatija vakantie. HR-23792 is gelegen op de begane grond, HR-24000 boven met een plafondhoogte van ten minste 180 cm. Beide..

Rukavac

2 pers.
Vakantiehuis Rukavac

In het dorp Rukavac, op de hellingen van het Učka-gebergte, wachten deze appartementen hun gasten op voor een onvergetelijke vakantie. Het studio-appartement HR-40566 bevindt zich op de begane grond en heeft een mooi terras in de schaduw achter het ..

Rukavac

8 pers.
Vakantiehuis Rukavac

Dit vakantiehuis met eigen zwembad is gelegen op het mooie, heuvelachtige eiland Vis in het rustige dorpje Rukovac. In de zomer, wanneer het 's middags het warmst is, kun je genieten van je verblijf op het terras op de begane grond met een prachtig u..

Rukavac

8 pers.
Vakantiehuis Rukavac

Vakantiehuis van 120 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer met open keuke..

Rukavac

4 pers.
Vakantiehuis Rukavac

Dit vakantiehuis ligt in een straat in het kleine plaatsje Rukavac in de omgeving van de grote toeristische plaatse Opatija. Op de begane grond kunt u een bezoekje brengen aan een kapper. De tuin van het huis heeft een omheind terras. Opatija is een ..

Rukavac

5 pers.
Vakantiehuis Rukavac

Deze vakantieappartementen bevinden zich in een ruim en goed onderhouden huis met een zwembad. U bent op vakantie in Rukavac, in de buurt van Opatija. HR-23792 bevindt zich op de begane grond, HR-24000 op de bovenverdieping met een minimale plafondho..

Rukavac

12 pers.
Vakantiehuis Rukavac

Deze mooie en comfortabel ingerichte villa met zwembad ligt achter Opatija. Het bestaat uit 2 delen, elk deel is van buiten toegankelijk. Dit huis is ideaal voor een vakantie van twee gezinnen. De verdiepingen zijn verbonden door een binnentrap. De m..

Rukavac

9 pers.
Vakantiehuis Rukavac

Dit charmante vakantiehuis bestaat uit 3 wooneenheden op de begane grond en eerste verdieping, verbonden door een buitentrap. Het is ideaal voor koppels of grotere gezinnen. Voor gezellige avonden heeft u een grill ter beschikking. Het terras biedt e..

Rukavac

Vakantievilla's met privé-zwembad in Kroatië​Kroatië heeft met een mediterraans karakter van doen en is het best te bezoeken tussen april en oktober. De zachte wind zorgt op de zonnige zomerdagen voor een aangename verkoeling. De winters zijn mild, de zomers zijn lang en warm. In het winterseizoen kan de temperatuur zo nu en dan onder het vriespunt dalen, maar vorst en sneeuw komen nauwelijks voor.

De bergachtige omgeving, de kust met de prachtige stranden en steden vol cultuur en historie zijn het perfecte decor voor een heerlijke vakantie. U zult ervaren dat zon, zee, cultuur en historie een prima basis vormen voor een geslaagde reis in Kroatië. Een vakantie in de mooiste gebieden van Kroatië staat voor volop genieten!