Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Rabac/Sveti Lovreč Labinski

Kroatië

 

6 pers.
Vakantiehuis Paola

Sv.Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi villa "Paola", van 2 verdiepingen. 14 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige, verhoogde ligging, 2 km van zee, te midden van groen. Voor alleengebruik: terrein 1.000 m2 (omheind), mooie tuin met gazon..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

8 pers.
Vakantiehuis Marina

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi, comfortabele villa "Marina", van 2 verdiepingen. In het gehucht Vlakovo, 15 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige, verhoogde ligging, 4 km van zee, 4 km van het strand, te midden van groen. Voor ..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

10 pers.
Vakantiehuis Biljana

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi, comfortabele villa "Biljana", van 2 verdiepingen. In het gehucht Vlakovo, 15 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige, verhoogde ligging, 4 km van zee, 4 km van het strand, te midden van groen. Voor..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

9 pers.
Vakantiehuis Chiara

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi villa "Chiara", van 2 verdiepingen, omgeven door bomen. In het gehucht Vlakovo, 15 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige ligging, 4 km van zee, 4 km van het strand, te midden van groen. Voor medeg..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

9 pers.
Vakantiehuis Debora

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi villa "Debora", van 2 verdiepingen, omgeven door bomen. In het gehucht Vlakovo, 15 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige ligging, 4 km van zee, 4 km van het strand, te midden van groen. Voor medeg..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

10 pers.
Vakantiehuis Maggie

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi, comfortabele villa "Maggie", van 2 verdiepingen. In het gehucht Vlakovo, 15 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige, verhoogde ligging, 4 km van zee, 4 km van het strand, te midden van groen. Voor ..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

10 pers.
Vakantiehuis Ana

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi, comfortabele villa "Ana", van 2 verdiepingen. In het gehucht Vlakovo, 15 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige, verhoogde ligging, 4 km van zee, 4 km van het strand, te midden van groen. Voor med..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

9 pers.
Vakantiehuis Bea

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Mooi villa "Bea", van 2 verdiepingen, omgeven door bomen. In het gehucht Vlakovo, 15 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige ligging, 4 km van zee, 4 km van het strand, te midden van groen. Voor alleenge..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

4 pers.
Vakantiehuis Santa Lucia

Sveti Lovreč Labinski 20 km van Rabac: Woonboot "Santa Lucia". 16 km van het centrum van Labin, rustige, zonnige ligging, direct aan zee, direct aan het strand. Voor alleengebruik: buitendouche, terras (6 m2), tuinmeubelen, barbecue. In het huis: in..

Rabac/Sveti Lovreč Labinski

Vakantievilla's met privé-zwembad in Kroatië​Kroatië heeft met een mediterraans karakter van doen en is het best te bezoeken tussen april en oktober. De zachte wind zorgt op de zonnige zomerdagen voor een aangename verkoeling. De winters zijn mild, de zomers zijn lang en warm. In het winterseizoen kan de temperatuur zo nu en dan onder het vriespunt dalen, maar vorst en sneeuw komen nauwelijks voor.

De bergachtige omgeving, de kust met de prachtige stranden en steden vol cultuur en historie zijn het perfecte decor voor een heerlijke vakantie. U zult ervaren dat zon, zee, cultuur en historie een prima basis vormen voor een geslaagde reis in Kroatië. Een vakantie in de mooiste gebieden van Kroatië staat voor volop genieten!