Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

A5+1

Poreč, Kroatië

 

a5-1a5-1a5-1a5-1a5-1
Favoriet 
     

    v.a. 1.013

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    A5+1 in Porec

    Deze villa voorzien, is gelegen in het westelijke gebied van het Istria schiereiland. Ten noorden van het gewest bevindt zich de monding van de rivier Mirna, ten zuiden grenst het gebied aan de Limi fjord. De zachte klimaat, de kartelige kust bont gemaakt door talrijke kleine eilanden en schiereilanden, de schaduw van de sparren, de schitterende stranden beschermd tegen de beproevingen van de zee door het St Nikola eiland hebben voor Poreč de omstandigheden geschepen, om zich van een kleine vissersdorpje tot een van de belangrijkste toeristische doelpunten in Kroatië ontwikkelen te kunnen. De appartementen in de villa zijn 30 minuten gaans van de kust, in onmiddelijke nabijheid van de winkels en restaurants, 20 minuten gaans van het centrum.

    Leuk appartement van 65m2 met 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft 3 eenpersoonsbedden die naar wens kunnen worden samengevoegd of gescheiden. De tweede kamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De gezellige woonkamer heeft een slaapbank waar nog een extra persoon kan slapen. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De badkamer heeft een douche. Verder vindt u er een terras, parkeerplaats voor 1 auto, barbecue, wifi, TV/SAT.

    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar