Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Milohnici

Kroatië

 

4 pers.
Vakantiehuis Villa Milohnici

Villa Milohnici is een met smaak en sfeervol ingerichte villa in het kleine dorp Milohnici, aan de westkant van het eiland Krk, ongeveer drie kilometer van de kust. De warme en romantische inrichting van de villa, de knusse tuin met gezellige zitjes...

Milohnici

6 pers.
Vakantiehuis Milohnici

Deze twee-onder-een-kap vakantiewoning is gelegen in het rustige dorp Milohnici. Het biedt u een vakantie in een mooie stad met een mooi ontbijtrestaurant met vogelgezang en zoemende bijen op de achtergrond. Er zijn twee terassen tot uw beschikking d..

Milohnici

Vakantievilla's met privé-zwembad in Kroatië​Kroatië heeft met een mediterraans karakter van doen en is het best te bezoeken tussen april en oktober. De zachte wind zorgt op de zonnige zomerdagen voor een aangename verkoeling. De winters zijn mild, de zomers zijn lang en warm. In het winterseizoen kan de temperatuur zo nu en dan onder het vriespunt dalen, maar vorst en sneeuw komen nauwelijks voor.

De bergachtige omgeving, de kust met de prachtige stranden en steden vol cultuur en historie zijn het perfecte decor voor een heerlijke vakantie. U zult ervaren dat zon, zee, cultuur en historie een prima basis vormen voor een geslaagde reis in Kroatië. Een vakantie in de mooiste gebieden van Kroatië staat voor volop genieten!