Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Župa

Imotski, Kroatië

 

villa-zupavilla-zupavilla-zupavilla-zupavilla-zupa
Favoriet 
     

    v.a. 1.060

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Župa in Imotski

    Villa Župa ligt op een afgelegen plek, omringd door bergen en groene gebieden. Het ligt gewoon langs de weg, maar zonder storend geluid vanwege het lage verkeer. Je zult rust en stilte hebben.

    Het interieur is met speciale zorg en uitstekende smaak gedecoreerd. Een eetkamer, keuken en woonkamer zijn één open ruimte. Houten meubels en een blauwe leren bank die plaats biedt aan twee personen (slaapbank van 170 x 190 cm), tweezitsbank en fauteuil maken de villa tot een gezinswoning, het meest geschikt voor gezinnen met kleine kinderen of groepen vrienden.

    Op de begane grond is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed (afmeting 160 x 200 cm) en een en-suite badkamer met douche, en een badkamer met douche als aparte unit. Op de eerste verdieping, die beschikt over een balkon met uitzicht op de berg en de uitlopers, zijn er twee slaapkamers met en-suite badkamers met douche. De ene is met een tweepersoonsbed (afmeting 180 x 200 cm) en de andere met twee eenpersoonsbedden (een bedafmeting 90 x 200 cm), die kunnen worden verbonden. De villa is geschikt voor maximaal 8 personen.

    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar