Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Jure

Imotski, Kroatië

 

villa-jurevilla-jurevilla-jurevilla-jurevilla-jure
Favoriet 
     

    v.a. 1.606

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Jure in Imotski

    Droomt u van een rustige vakantie, ver weg van de drukte van de stad, waar u diep adem kunt halen en kunt ontspannen? Droom niet meer, we presenteren villa Jure, een perfecte combinatie van moderne luxe in een prachtige natuurlijke omgeving, die uw vakantie onvergetelijk zal maken. De villa is gelegen in het dorp Župa, een verborgen juweeltje in het natuurpark Biokovo, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Midden-Dalmatische kust. Deze luxe villa biedt comfortabel plaats aan maximaal 8 gasten. Het is een perfecte keuze voor een leuke vakantie die u nooit zult vergeten.

    Het interieur van de villa combineert moderne lijnen met warme kleuren die zorgen voor een echt ontspannen sfeer. Kunstliefhebbers zullen de opmerkelijke collectie schilderijen waarderen die de muren van de villa sieren. De elegantie in balans met harmonie strekt zich uit door de hele villa. De minimalistisch ingerichte begane grond bestaat uit een open keuken, eet- en zithoek. De keuken en eetkamer zijn volledig uitgerust en ingericht met alle benodigde apparatuur. Op dezelfde verdieping is er een slaapkamer met een en suite badkamer en de uitgang naar het terras. Voor een volledig comfortabel verblijf is er ook een wasruimte, een toilet, een berging, een sauna en een fitnessruimte.

    De binnentrap leidt u naar de eerste verdieping van de villa met 3 smaakvol ingerichte slaapkamers met badkamers en balkons. Vanuit de ramen van elke kamer heeft u uitzicht op de adembenemende natuur van de berg Biokovo.

    Villa Jure is een milieuvriendelijke en huisdiervriendelijke villa. Het is ontworpen door rekening te houden met de combinatie van moderne technologieën en de natuur, waaronder zonnepanelen en een oplader voor elektrische auto's. Verder is de villa uitgerust met centrale airconditioning en verwarming door het hele huis, SAT-TV en Wi-Fi internetverbinding. De villa biedt ook buitenparkeerplaats voor 4 auto's.

    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar