Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8-daagse rondreis Kroatië, Istrië & Dalmatië

Crikvenica, Kroatië

 

8-daagse-rondreis-kroatia-istria-dalmatia8-daagse-rondreis-kroatia-istria-dalmatia8-daagse-rondreis-kroatia-istria-dalmatia8-daagse-rondreis-kroatia-istria-dalmatia8-daagse-rondreis-kroatia-istria-dalmatia
Favoriet 
     

    v.a. 861

    • Beoordeeld met een 8.4

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8-daagse rondreis Kroatië, Istrië & Dalmatië in Crikvenica

    8-daagse rondreis Kroatië, Istrië & Dalmatië

    Op het Kroatische schiereiland Istrië keer je in Pula al meteen terug naar de Romeinse tijd. De immense arena was het domein van de gladiatoren. Geniet van prachtige zonsondergangen aan de Adriatische Zee en proef de sfeer in karakteristieke steden aan de Dalmatische kust, waaronder Split en Dubrovnik. Wandel door kleinere, maar minstens zo gezellige visserssteden als Poreč en Rovinj. In Opatija ontdek je de historische charme en unieke sfeer. Natuur overweldigt tijdens een wandeling langs de schitterende heldere meren van Plitvice. Een fantastische vakantiebestemming, een pracht van een rondreis.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 19-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 861,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar