Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nieuwe vakantiehuizen in Kenia

Neptune Village Beach Resort & Spa

Als je altijd al African-style hebt willen slapen, word je blij van Neptune Village Beach Resort & Spa. Je logeert hier in van die typische rondavels met makuti-daken, midden tussen de kokospalmen. Met het strand aan je voeten en een groot zwembad ko..

Galu Beach

Neptune Village Beach Resort & Spa

9-daagse Zonvakantie naar Neptune Village Beach Resort & Spa in Kust..

Galu Beach

Diani Sea Lodge

Direct aan het witte zandstrand van Diani Beach vind je de groene tuinen van Diani Sea Lodge. Overdag heerlijk vertoeven op een ligbedje onder de palmbomen. Ga je liever voor een actieve dag? Daar hoef je het hotel niet voor uit. Neem een duik in het..

Diani Beach

Neptune Palm Beach Boutique Resort

9-daagse Zonvakantie naar Neptune Palm Beach Boutique Resort in Kust..

Diani Beach

Baobab Beach Resort & Spa

Majestueus gelegen op de koraalkliffen, met een fantastisch uitzicht over het strand en vlakbij het Diani-strand. Het Baobab Beach Resort lijkt op een klein gezellig dorp. Maar dan wel mét talloze zwembaden, diverse restaurants elk met uiteenlopende..

Diani Beach

Severin Sea Lodge

Altijd al eens in een typische Afrikaanse rondavel willen slapen? Dat kan bij de Severin Sea Lodge. De ronde bungalows zijn voorzien van handgemaakte houten meubels met een Afrikaanse touch. Ontspan op je balkon of bij één van de twee zwembaden in ..

Bamburi Beach

Vakantiehuizen in Mombasa Zuid

Vakantiehuizen in Diani Beach

Swahili Beach Resort

Waan je in Oosterse sferen in het sprookjesparadijs van Swahili Beach Resort. Hier hebben ze oog voor detail, gebouwd in Arabische stijl met een fijne Swahili touch. Een bijzonder zwembad die je trapsgewijs naar het strand leidt voor een strandwandel..

Diani Beach

Swahili Beach Resort

9-daagse Zonvakantie naar Swahili Beach Resort in Kust..

Diani Beach

Leopard Beach Resort & Spa

Not just the best in Kenya, the best in Africa! Dat is de slogan van het Leopard Beach Resort. Het hotel is trots op blinkende prijzen voor beste familieresort, mooiste spa en beste resort. Het geheim? De toegewijde staf die voor niets dan het beste ..

Diani Beach

Vakantiehuizen in Mombasa Noord