Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tre ponti monolocale

Verbania, Italië

 

tre-ponti-monolocaletre-ponti-monolocaletre-ponti-monolocaletre-ponti-monolocaletre-ponti-monolocale
Favoriet 
     

    v.a. 602

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tre ponti monolocale in Verbania

    Modern ingericht studio appartement voor twee personen in kleinschalige residentie aan het Lago Maggiore. Het complex is gesitueerd in Verbania, in de Golf Borromeo, op slechts een paar kilometer afstand van de beroemde trekpleisters van de regio; Cannobio, Stresa en de Borromeïsche eilanden Isola Bella, Isola Madre en Isola Pescatori en de botanische parken van Villa Taranto en Villa Pallavicino. Het complex ligt aan de doorgaande weg die langs het gehele meer loopt en u gemakkelijk naar de vele bezienswaardigheden leidt. Verbania ligt eveneens dicht bij Lago d 'Orta met het eiland San Giulio, het meer van Mergozzo en Zwitserland. Verbania is een vrij grote plaats, waar de rondvaartboten aanleggen, die o.a. de eilanden Borromeo en Brissago aandoen en vanwaar de ferryboot naar Baveno vertrekt. Verbania ligt eveneens dicht bij Lago d 'Orta met het eiland San Giulio, het meer van Mergozzo en Zwitserland. Verbania is een vrij grote plaats, waar de rondvaartboten aanleggen, die o.a. de eilanden Borromeo en Brissago aandoen en vanwaar de ferryboot naar Laveno vertrekt. Het heeft een gezellig centrum met een overvloed aan winkeltjes, een prachtige wandelboulevard en vele restaurants. Cannobio daarentegen is een knus klein plaatsje, waarvan de zondagse markt een trekpleister is voor de hele streek. Als u van brocante houdt, vind u vast iets bijzonders in de vele antiekwinkeltjes die Cannobio rijk is. Er zijn vele auto, fiets en wandelroutes uitgezet over de mooie, maar smalle kronkelende binnenwegen langs de beboste flanken. Een bezoek aan het bezienswaardige 'Centovalli' dal en het Simplon massief, dat bergtoppen tot 2600 m. telt is zeker de moeite waard. Een veelzijdige vakantie voor zonaanbidders, sportievelingen en natuurliefhebbers.

    Studio voor 2 personen met slaapkamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer met kitchenette en een sofa.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino