Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Smart Holiday

Venetië, Italië

 

hotel-smart-holiday
Favoriet 
 

v.a. 235

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Smart Holiday in Venetië

Gelegen op het vasteland van Mestre. Vanaf Hotel Smart Holiday sta je al in ca. 15 minuten in het centrum van Venetië! Stap op de shuttlebus van het hotel (ca. €5,-) of neem de tram. Wandel in Venetië door de smalle straatjes, boek een gondeltocht door de kanalen of bezoek 1 van de vele bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over moderne, lichte kamers. De kamers zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Begin de stedentrip goed met het ontbijtbuffet van hotel Smart Holiday. Neem bij goed weer plaats op het terras of proef de Italiaanse specialiteiten in het restaurant. Een extra pluspunt aan dit hotel is de gratis parkeergelegenheid. Kortom een fijn hotel met een goede prijs.

Gelegen op het vasteland van Mestre. Vanaf Hotel Smart Holiday sta je al in ca. 15 minuten in het centrum van Venetië! Stap op de shuttlebus van het hotel (ca. €5,-) of neem de tram. Wandel in Venetië door de smalle straatjes, boek een gondeltocht door de kanalen of bezoek 1 van de vele bezienswaardigheden.

Het hotel beschikt over moderne, lichte kamers. De kamers zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Begin de stedentrip goed met het ontbijtbuffet van hotel Smart Holiday. Neem bij goed weer plaats op het terras of proef de Italiaanse specialiteiten in het restaurant. Een extra pluspunt aan dit hotel is de gratis parkeergelegenheid. Kortom een fijn hotel met een goede prijs.

- Rustig gelegen in de wijk Mestre
- In de buurt van restaurants

Met het openbaar vervoer:
- Hotel Smart Holiday biedt een shuttleservice naar Venetië eiland.
- Op ca. 3 minuten wandelen vind je een bus- en tramhalte.

Met het vliegtuig:
- Vanaf luchthaven Treviso is het ca. 1 uur en 16 minuten met het openbaar vervoer. Met een privé transfer is het ca. 24 minuten.
- Vanaf luchthaven Marco Polo reis je met het openbaar vervoer in ca. 34 minuten naar het hotel. Met een privé transfer ben je ca. 10 minuten onderweg.

Met de (huur)auto:
- Gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

De comfortabel ingerichte kamers beschikken over de volgende faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Televisie
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De kamers liggen in het hoofdgebouw of in het aangrenzende bijgebouw (annex). De superior kamers beschikken over gelijke faciliteiten en zijn ruimer ten opzichte van de standaard kamers.

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius