Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Podere Tina

Trevinano, Italië

 

podere-tina
Favoriet 
 

v.a. 996

  • Beoordeeld met een 6.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Podere Tina in Trevinano



Onderweg naar Podere Tina in Toscane, laat ik mij verbazen door de prachtige groene natuur. De weggetjes slingeren tussen de bomen en rivieren door. Dit adresje is mij aangeraden door mijn Italiaanse vriend Massimo. Het adresje zou echt iets voor mij zijn en hij stond erop dat ik een kijkje kwam nemen wanneer ik weer in Italië zou zijn. Ik weet inmiddels dat Massimo vol zit met goede ideeën, dus Podere Tina is vast het bezoeken meer dan waard.

De Italiaanse cipressen op de oprit van Podere Tina leiden mij naar de villa. Zo romantisch! Deze bomen doen mij altijd denken aan alle mooie momenten die ik in Italië heb beleefd. De Nederlandse eigenaar Henri komt op me afgelopen terwijl ik net de auto uitstap. “Ciao Bella, mag ik je bij Podere Tina verwelkomen?” vraagt hij lachend. Henri geeft mij een Italiaanse kus op mijn wang en samen wandelen we over het landgoed. De villa lijkt recht uit een roman te komen; het natuurstenen gebouw, de houten details en overal romantische zitplekjes. Het uitzicht, vanaf de bloeiende tuin op de omliggende bergen is met geen woord te beschrijven. De inrichting van Podere Tina is authentiek en geeft me een welkom en hartelijk gevoel. We lopen samen door de villa en ik ben op slag verliefd op de boekenkast die ik tegenkom in de woonkamer. Ik begin met dagdromen en zie voor me dat hier vroeger een bevlogen schrijver woonde, met Toscane en deze villa als muze.

"Ik heb het mooiste appartement voor je vrijgelaten, Eliza" zegt Henri, die me weer terugbrengt naar de realiteit. Vanaf mijn privéterras lijkt het appartement nog een beetje mooier. “Bedankt Henri, ik zal hier heerlijk tot rust komen!” zeg ik. Wanneer Henri vertrokken is, zie ik drie mooie wijnen op het aanrecht staan. Ik open een fles wijn en tegelijkertijd hoor ik iemand op de deur kloppen. Het is Massimo. Wat een verrassing! Samen nemen we plaats op het terras en proosten we op een prachtige vakantie …
  • Pools:buitenzwembad(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje),Optional:verwarming: (ter plekke te betalen),Regular:geen lift aanwezig;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje);schoonmaak kamer,GeneralFacility:authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;geen lift aanwezig;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2025 996,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius