Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Agriturismo Al Marnich

Schignano, Italië

 

agriturismo-al-marnich
Favoriet 
     

    v.a. 56

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Agriturismo Al Marnich in Schignano

    Agriturismo Al Marnich is een kleinschalige agriturismo gelegen in de heuvels boven het Comomeer. De boerderij produceert haar eigen biologische producten, zoals kaas, jam en wijn. In het restaurant worden uitsluitend zelf gemaakte pasta, streekproducten en verse groenten uit eigen moestuin gebruikt. De kamers zijn romantisch maar eenvoudig ingericht en liggen verspreid over 3 verschillende 'casali'. Het is een heerlijk rustige plek om bij te komen, te genieten van de natuur en lekker te eten in het restaurant. Maak zeker een rondrit rond het Comomeer of neem een kijkje in Lugano in Zwitserland. Gasten waarderen de rustige omgeving en het vriendelijke personeel.

    Agriturismo Al Marnich is een kleinschalige agriturismo gelegen in de heuvels boven het Comomeer. De boerderij produceert haar eigen biologische producten, zoals kaas, jam en wijn. In het restaurant worden uitsluitend zelf gemaakte pasta, streekproducten en verse groenten uit eigen moestuin gebruikt. De kamers zijn romantisch maar eenvoudig ingericht en liggen verspreid over 3 verschillende 'casali'.

    Het is een heerlijk rustige plek om bij te komen, te genieten van de natuur en lekker te eten in het restaurant. Maak zeker een rondrit rond het Comomeer of neem een kijkje in Lugano in Zwitserland.

    Gasten waarderen de rustige omgeving en het vriendelijke personeel.

    Zeer rustig gelegen, midden in de natuur, op een kwartiertje rijden van het Comomeer. Van hieruit kunt u uitstapjes maken naar de mooiste plekjes aan het meer: steek met de boot over naar Bellagio of maak een rondrit langs Tremezzo en Menaggio. Tremezzina is bekend vanwege de historische villa's en mooie tuinen. Houdt u er rekening mee dat de weg naar de agriturismo steil en bochtig is.

    - Argegno aan het Comomeer: ca. 8 km
    - Tremezzina: ca. 16 km
    - Como stad: ca. 28 km
    - Lugano: ca. 35 km

    Met de auto:
    - Parkeerplaats (gratis)

    Met het vliegtuig:
    - Luchthaven van Milaan Malpensa: ca. 76 km
    - Luchthaven van Milaan Linate: ca. 93 km
    - Luchthaven van Milaan Bergamo: ca. 117 km
    Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

    - Inclusief geserveerd ontbijt
    - Geen lift (max. 2 etages)
    - Kinderbed niet aanwezig
    - De agriturismo maakt gebruik van zonnepanelen voor het opwekken van energie

    Agriturismo Al Marnich heeft slechts 14 kamers, deze liggen verspreid over meerdere gebouwen. De kamers zijn romantisch maar eenvoudig ingericht en verschillend van inrichting. Voorzien van:
    - Waterkoker
    - Televisie (op verzoek)
    - Badkamer met douche, toilet en föhn

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari