Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Quercia-Erica

Sassetta, Italië

 

la-quercia-ericala-quercia-ericala-quercia-ericala-quercia-ericala-quercia-erica
Favoriet 
     

    v.a. 420

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Quercia-Erica in Sassetta

    Deze mooie villa ligt op de top van een heuvel bij een kastanjeboombos in de plaats Valcanina Sassetta in een groot park van ca. 2000 m². Het park is rijk aan vele soorten planten die het geclassificeren als een botanische tuin. Het huis ligt 500 meter boven de zeespiegel en op 800 meter afstand van het dorpje Sassetta. Hier is alles bij de hand zoals een minisupermarkt, restaurantjes en koffiebars. De zee en het strand van Marina di Castagneto ligt op 12 km afstand en maakt van deze vakantiebestemming een ideale locatie voor een volledige ontspannen vakantie. Het onlangs gerenoveerde huis is luxueus en comfortabel ingericht en is opgedeeld in drie appartementen. Een groot appartement ligt op de eerste verdieping en twee ruime appartementen liggen op de begane grond. De vloeren zijn licht, net als de bekleding van de keukens en badkamers, die alle appartementen een vriendelijke en frisse uitstraling geven. De gasten van dit huis kunnen gebruik maken van een groot zwembad. Het zwembad staat ook ter beschikking van de gasten van een naastgelegen villa. Vanuit alle appartementen heeft u een mooi uitzicht over de vallei ´Pian delle Vigne´en de kleine mooie dorpjes. De appartementen die op de begane grond liggen kunnen door een deur samen verbonden worden, mocht u met een grote familie of een grotere groep vakantie willen houden. Er is voldoende eigen parkeerterrein aanwezig.

    Dit appartement ligt op de begane grond, heeft een oppervlakte van ca. 50m² en is geschikt voor 3 tot 5 personen. De ingang is via de tuin. De tuin is voorzien van een grote tafel met stoelen voor zes personen, een groot prieel, barbecue en een buitendouche. De woonkamer beschikt over een tweepersoonsslaapbank, een tafel met stoelen geschikt voor zes personen. De keuken (hoekopstelling) is volledig ingericht met onder andere een gasfornuis, een elektrische oven, een koelkast met vriesvak, een Italiaans en Nederlands koffiezetapparaat, een vaatwasser en een wasmachine. Er is een slaapkamer die over een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed beschikt. De badkamer is voorzien van een douche, bidet, toilet en haardroger. In de woonkamer, bevindt zich ook een deur die eventueel met de andere woning (Fresia) verbonden kan worden. Het appartement is comfortabel ingericht en beschikt over centrale verwarming en TV met satelliet verbinding. Deze woning is ook voor rolstoelgebruikers geschikt.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino