Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Cala dell'Arena

San Vito Lo Capo, Italië

 

appartementen-cala-dellaposarena
Favoriet 
 

v.a. 150

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Cala dell'Arena in San Vito Lo Capo

Cala dell'Arena is een rustieke boerderij uit de 19e eeuw, omgebouwd tot een sfeervol vakantiepark. Ondergedompeld in het groen van olijfbomen, johannesbroodbomen en wilde palmbomen, kijken de appartementen uit over de Golf van Makari. Het strand ligt op loopafstand van het complex en in de omgeving zijn tal van bezienswaardige stadjes zoals Trapani, Erice en natuurlijk San Vito lo Capo zelf. Ontspan op een ligstoel bij het buitenzwembad met en geniet van het adembenemende uitzicht over de Golf van Makari.

Cala dell'Arena is een rustieke boerderij uit de 19e eeuw, omgebouwd tot een sfeervol vakantiepark. Ondergedompeld in het groen van olijfbomen, johannesbroodbomen en wilde palmbomen, kijken de appartementen uit over de Golf van Makari.

Het strand ligt op loopafstand van het complex en in de omgeving zijn tal van bezienswaardige stadjes zoals Trapani, Erice en natuurlijk San Vito lo Capo zelf. Ontspan op een ligstoel bij het buitenzwembad met en geniet van het adembenemende uitzicht over de Golf van Makari.

De appartementen van Cala dell'Arena zijn tegen een heuvel aan gebouwd en bereikbaar via enkele trappen. Het complex is gelegen tussen de natuurreservaten Lo Zingaro en Monte Cofano alwaar u mooie wandelingen kan maken. Het strand bereikt u binnen 5 minuten lopen en het stadje San Vito lo Capo binnen 10 minuten rijden.

- Strand: ca. 700 m
- Centrum can San Vito lo Capo: ca. 7 km
- Erice: ca. 35 km
- Trapani: ca. 35 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Palermo: ca. 90 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

LET OP: bij aankomst na middernacht is het niet meer mogelijk een huurauto op te halen. We raden sterk aan om een middagvlucht te boeken voor dit verblijf of een nacht bij een hotel dichtbij de luchthaven.

- In verband met de ligging van de appartementen, tegen een heuvel aan, is Cala dell'Arena minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn
- Er is geen lift aanwezig in deze accommodatie
- Er is geen receptie aanwezig, check-in instructies staan in de reispapieren

Buiten het hoogseizoen kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.

De appartementen zijn elegant ingericht en beschikken ten minste over de volgende faciliteiten:
- Kitchenette met koelkast
- Woonkamer met zithoek en eethoek
- Badkamer met douche en toilet
- Balkon of terras met zitje

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione