Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Mariano

Rome, Italië

 

hotel-mariano
Favoriet 
 

v.a. 55

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Mariano in Rome

Hotel Mariano is een eenvoudig hotel op loopafstand van Station Termini. Naast de locatie wordt de service en de prijs-kwaliteitsverhouding gewaardeerd door reizigers die jou voor gingen. De kamers hebben een klassieke inrichting en zijn voorzien van de basis benodigdheden. In het restaurant wordt een ontbijtbuffet geserveerd. De ligging nabij station Termini zorgt ervoor dat het stadscentrum en overige delen van de stad gemakkelijk te bereiken zijn. Het wereldberoemde Colosseum ligt op ca. 20 minuten loopafstand. Kortom: Hotel Mariano is een fijne en eenvoudige accommodatie wanneer je alles uit jouw tijd in Rome wilt halen.

Hotel Mariano is een eenvoudig hotel op loopafstand van Station Termini. Naast de locatie wordt de service en de prijs-kwaliteitsverhouding gewaardeerd door reizigers die jou voor gingen. De kamers hebben een klassieke inrichting en zijn voorzien van de basis benodigdheden. In het restaurant wordt een ontbijtbuffet geserveerd.

De ligging nabij station Termini zorgt ervoor dat het stadscentrum en overige delen van de stad gemakkelijk te bereiken zijn. Het wereldberoemde Colosseum ligt op ca. 20 minuten loopafstand. Kortom: Hotel Mariano is een fijne en eenvoudige accommodatie wanneer je alles uit jouw tijd in Rome wilt halen.

- Hotel Mariano ligt in de wijk bij station Termini
- Acquario Romano ligt op 100 meter loopafstand
- Het Colosseum en Forum Romanum liggen op ca. 20 minuten wandelen vanaf het hotel

Openbaar vervoer naar centrum:
- Hotel Mariano Rome ligt op ca. 500 meter loopafstand van station Termini
- De dichtstbijzijnde bushalte Rattazzi/Giolitti ligt op slechts 100 meter loopafstand.

Met het vliegtuig:
- Vanaf luchthaven Roma-Fiumicino reis je in ca. 40 minuten met de trein naar station Termini.
- Vanaf luchthaven Roma-Ciampino reis je met het openbaar vervoer in ca. 50 minuten naar het hotel.

Met de (huur) auto:
- Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

De eenvoudige maar comfortabele kamers beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Tv
- Telefoon
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome