Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Pomelia

Portopalo di Capo Passero, Italië

 

casa-pomelia
Favoriet 
 

v.a. 1.036

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casa Pomelia in Portopalo di Capo Passero



Deze parel moet ik met jullie delen! Het knusse en authentieke Casa Pomelia op het Italiaanse eiland Sicilië. Ik overnacht in één van de sfeervolle appartementen en ben blij verrast met de moderne badkamer én gezellige woonkamer. In de gezamenlijke buitenkeuken ligt mijn favoriete pizza in de oven en heb ik een lokaal wijntje ingeschonken. Dit is genieten! Het huis past helemaal in het plaatje wat ik heb van een vakantie op dit unieke eiland. Er is een prachtige tuin met meerdere terrasjes en een uitzicht waar ik heel blij van word. Al turend over zee, zie ik in de verte het eiland van Capo Passero liggen, een eiland dat ik wil gaan bezoeken. Van Maggi, de eigenaresse van dit mooie stulpje, mag ik alles gebruiken wat in de keuken staat. Ik ben dol op buiten koken en allerlei recepten uitproberen, dus dat komt goed uit. Op aanraden van Maggi ga ik ook zeker één van de restaurantjes proberen in het dorpje Portopalo di Capo Passero, wat hier niet ver vandaan ligt.

Het kleinschalige vakantiehuis biedt twee charmante appartementen in een mooie landelijke omgeving. Het (verwarmde) zwembad compleet met whirlpool is ideaal om lekker te relaxen. Ga er ook zeker op uit met de auto, want er valt veel te ontdekken. Je vindt er pittoreske dorpjes vol gezellige pleintjes en restaurants voor een fantastische maaltijd. Voor wie wil wandelen of fietsen zijn er prachtige natuurlandschappen in overvloed op Sicilië. Verbazingwekkende grotten met binnenmeren compleet met waterval en al kruisen je pad. Geniet van alles op dit veelzijdige eiland en ontdek zelf de mooiste plekjes.


  • Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht);eindschoonmaak: 80;00 € per eenheid per verblijf (als een 2-kamerappartement geboekt is) (ter plekke te betalen; verplicht),Wellness:jacuzzi buiten verwarmd,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 2;totaal aantal verdiepingen: 2;totaal aantal gebouwen: 2;modern ingerichte accommodatie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;handdoeken inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf;huisdieren niet toegestaan,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; verwarmd; buitenzitje: ligstoelen),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;handdoeken inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;jacuzzi buiten verwarmd;handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; verwarmd; buitenzitje: ligstoelen);schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-05-2026 1.036,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius