Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen La Pieve di Pomaia

Pomaia, Italië

 

appartementen-la-pieve-di-pomaia
Favoriet 
 

v.a. 92

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen La Pieve di Pomaia in Pomaia

Appartementen La Pieve di Pomaia is een fijn vakantiepark, rustig gelegen midden in de Toscaanse heuvels en toch niet ver van het strand. Het is een ideale accommodatie voor het combineren van een strandvakantie met het ontdekken van de mooiste plekjes in Toscane. Er is een zwembad met apart peuterbad. Het restaurant serveert gerechten uit de streek en bij de bar kunt u terecht voor een cappuccino of aperitivo. Gasten waarderen dit vakantiepark vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en het mooie uitzicht over de heuvels.

Appartementen La Pieve di Pomaia is een fijn vakantiepark, rustig gelegen midden in de Toscaanse heuvels en toch niet ver van het strand. Het is een ideale accommodatie voor het combineren van een strandvakantie met het ontdekken van de mooiste plekjes in Toscane. Er is een zwembad met apart peuterbad. Het restaurant serveert gerechten uit de streek en bij de bar kunt u terecht voor een cappuccino of aperitivo.

Gasten waarderen dit vakantiepark vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en het mooie uitzicht over de heuvels.

Rustig gelegen in de heuvels op ca. 1 km van Pomaia.

Pomaia is een klein, lieflijk Toscaans plaatsje niet ver van Pisa en van de kust. Pomaia is tevens gelegen in de omgeving waar het wereldberoemde marmer wordt gewonnen.

- Strand Spiagge Bianche: ca. 15 km
- Cecina: ca. 19 km
- Livorno: ca. 37 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 64 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren niet toegestaan
- Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen
- Geen lift (max. 2 etages)

De appartementen bevinden zich op de begane grond of eerste verdieping, sommige bestaan uit 2 verdiepingen. Voorzien van:
- Tv
- Ingerichte kitchenette
- Badkamer met douche en toilet
- De meeste appartementen hebben een balkon of terras

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione