Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Il Mirto

Palau, Italië

 

residence-il-mirtoresidence-il-mirtoresidence-il-mirtoresidence-il-mirtoresidence-il-mirto
Favoriet 
 

v.a. 490

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Residence Il Mirto in Palau

Residence Il Mirto ligt verscholen in een natuurpark van olijfbomen, direct aan een privé strand aan de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zoutwater zwembad, zonneterras, restaurant, pizzeria/strandbar, piano bar, wellness faciliteiten, tennisbaan, 9-holes golfbaan, jeu de boules baan, basketbalveld en een speeltuin. Kortom, een vakantiepark voor een complete gezinsvakantie!

De faciliteiten (m.u.v. het zwembad) worden gedeeld met de gasten van het bijbehorende hotel op het vakantiepark. Het zoutwater zwembad met zonneterras bij de appartementen is gelegen in een oase van groen en rust. Douches, toiletten en kleedhokjes zijn tevens bij het zwembad te vinden. De in totaal 60 appartementen zijn speels tegen een heuvel aangebouwd en kijken uit over het zoutwater zwembad, de zee of het heuvellandschap. De appartementen beschikken over een woongedeelte met keukenblok, badkamer en hebben airconditioning in de slaapkamer(s). In de pizzeria en de bar is Wi-Fi beschikbaar (de eerste 60 minuten gratis). 

Het vakantiepark grenst direct aan twee privé stranden. Eén vrij strand en een strand met strandbedden tegen betaling. Aangrenzend ligt een haventje waar motorbootjes (met en zonder vaarbewijs) gehuurd kunnen worden om bijvoorbeeld richting de La Maddalena-archipel of langs de decadente Costa Smeralda te varen. Tevens kun je via de receptie dagelijks excursies per boot naar de eilandengroep La Maddalena, het eiland van Garibaldi 'Caprera' en de Costa Smeralda boeken.  

Het vakantiepark ligt in het noorden van Sardinië in de regio Olbia-Tempio. Met Palau op 4 kilometer vanwaar vele bootexcursies vertrekken en de beroemde Costa Smeralda op slechts enkele kilometers is de ligging ideaal. Er kan gevlogen worden op de luchthaven van Alghero en Olbia, beide in het Noorden van Sardinië.

Appartementen

De in totaal 60 appartementen zijn speels tegen een heuvel aangebouwd en kijken vanaf het aangrenzende terras uit over het zwembad, de zee of het heuvellandschap. Alle appartementen zijn gelijkvloers, m.u.v. de treden naar de slaapvertrekken en dit geeft ze de uitstraling van gezellige vakantiehuisjes. Let op: Door de bouw tegen de heuvel is er aan de trappen naar de appartementen toe geen ontkomen aan. De inrichting is licht en alle appartementen hebben een woongedeelte met keukenblok, satelliet televisie (Italiaanse zenders), kluisje, 1 of meerdere badkamer(s) en slaapkamer (s) en zijn voorzien van airconditioning in de slaapkamer(s). De auto wordt geparkeerd op de parkeerplaats vlakbij de appartementen.

De appartementen Beach liggen 30-100 meter van het strand vandaan en de andere appartementen 250 - 400 meter. Sommige appartementtypes zijn zowel met als zonder zeezicht te reserveren. Voor deze appartementen met zeezicht is een extra toeslag van toepassing, beschikbaarheid op aanvraag. 

Bij de receptie zijn volgende services tegen betaling beschikbaar:

- beach service, 1 parasol and 2 ligbedden (hele dag, afh. van beschikbaarheid):
 • Juli and Augustus € 40.00
 • overige perioden € 30,00

- matras op het houten platform (hele dag, per persoon per matras):
 • Juli and Augustus € 20,00
 • overige perioden € 15,00


Beschikbaarheid 

De beschikbaarheid van deze accommodatie gaat op aanvraag. De kalender geeft niet de actuele bezetting weer, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Mail naar sardinie@tritt.nl voor de actuele beschikbaarheid. 

Palau met haar gezellige avondmarkt is gelegen op 4 kilometer. Hier vertrekken tevens de overtochten naar de verschillende eilanden van de La Maddalena-archipel. 

Van de tientallen eilanden van de archipel La Maddalena zijn er 7 bewoond: La Maddalena, Razzoli, Santo Stefano, Caprera, Santa Maria, Spargi en Budelli. Alle eilanden van de archipel vallen onder het natuurgebied Parco Nationale Arcipelago di La-Maddalena. Het grootste eiland en tevens het meest bezochte is La Maddalena. Caprera (het eiland waar Garibaldi stierf), is een paradijs voor de snorkelliefhebbers en met wat geluk spot men hier ook dolfijnen!

Georganiseerde boot excursies (tegen betaling) vanaf de haven van het vakantiepark (>3jaar):

  • Halve dag excursie: de eilanden van de archipel La Maddalena 
  • Halve dag excursie: zee safari: fascinerende boottocht langs het nationale park  tussen Caprera en Budelli om onder andere dolfijnen en andere flora en fauna te spotten.
  • Dag excursie: boottocht naar Corsica.
  • Dag excursie: mini-cruise op vintage zeilboot

Bootexcursies op eigen gelegenheid vanaf Palau:

  • Halve dag excursie: Het nationale park van de La Maddalena-archipel.
  • Boottocht langs Costa Smeralda inclusief decadente haven Porto Cervo.

7 kilometer ten westen van Palau ligt het windsurfparadijs Porto Pollo genaamd (ook wel bekend als Portu Puddu) met het bijgelegen eilandje Isola dei Gabbiani.

Een aantal kilometer ten westen van Porto Pollo liggen de uitgestrekte zandstranden van Santa Teresa, gevolgd door het  bijzondere schiereiland Capo Testa. Capo Testa wordt gekenmerkt door boeiende rotsformaties langs idyllische baaitjes. Tijdens zonsondergang is het rotsen spektakel het allermooist. Vanaf de vuurtoren op Capo Testa kunnen heerlijke wandeltochten gemaakt worden langs de verschillende wandelroutes. Tijdens deze wandelingen staat aangegeven welke flora en fauna aanwezig is in het gebied. Tijdens de wandeling  kunnen verschillende dieren in de rotsenvormen worden gefantaseerd. De perfecte plek voor liefhebbers van wandelen, birdwatching, natuurfotografie en levensgenieters.

De kuststrook met een lengte van ca. 55 kilometer tussen Portisco en Baia Sardinia is sinds 1961 het meest populaire toeristengebied van Sardinië en eigenlijk heel Italië. Het gaat natuurlijk over de Costa Smeralda met haar bruisende badplaatsen, elegente winkels en levendige nachtleven. De bekendste van de Costa Smeralda zijn Porto Cervo, Poltu Cuatu, Liscia di Vacca, Capriccioli en Cala di Volpe.

Proef de beroemde DOCG Vermentino di Gallura en de krachtige rode wijnen van de DOC Cannonau bij het beroemde wijndomein 'Vigne Surrau'. Het wijndomein is gelegen op de weg naar Porto Cervo. De eigenaren geven u een toer over het landgoed met de wijnkelder, de kunstgallerij en wijnkantine waar de wijnen geproefd kunnen worden. In 1997 hebben de broers Surrau de eerste wijngaarden geplant. De eerste oogst was in 2004. Vanaf dat moment worden de wijnen in landen over de hele wereld geïmporteerd.

In de zomermaanden vindt in het centrum van Olbia (ca. 40 km van het vakantiepark), het zomerfestival 'L'Estate Olbiese' plaats. Een cultureel festival met concerten, optredens, lezingen en cabaretvoorstellingen. Voor de cultuurliefhebbers zijn het archeologisch museum, de kerk van San Simplicia en de kerk van San Paolo in het historische centrum zeker een bezoekje waard.

De vertrekt vanaf Genova, Livorno of Piombino naar Olbia. Sardinië is dus perfect te combineren met . Bijvoorbeeld een kindvriendelijk vakantiepark aan de of een gemoedelijke agriturismo in de groene heuvels van Toscane.

Palau 4 km,   La Maddalena 10 km (boot), Caprera 16 km (boot), Porto Pollo 7 km, Santa Teresa 29 km, Capo Testa 33 km, Costa Smeralda 25 km, Vigne Surrau 15 km.



Residence il Mirto ligt verscholen in een natuurpark van olijfbomen, direct aan een privé strand aan de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zoutwater zwembad, zonneterras, restaurant, pizzeria/strandbar, piano bar, wellness faciliteiten, tennisbaan, 9-holes golfbaan, jeu de boules baan, basketbalveld en een speeltuin. Kortom, een vakantiepark voor een complete gezinsvakantie!


  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • 60 appartementen Zwembad met zoutwater reinigingssysteem Wifi Zone Restaurant aan zee Pizzeria/strandbar/ijssalon Wellness faciliteiten € (ivm Covid-19 is de sauna gesloten) Tennisbaan € 9-holes golfbaan € Jeu de boules baan Basketbalveld Speeltuintje Privé strand Privé haven met bootverhuur Bootexcursies mogelijk vanaf de privé haven € Aankomst mogelijk op za., zo. of wo. met een min. van 7 nachten Huisdieren niet toegestaan

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino