Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Hilton Garden Inn Milan North

Milaan, Italië

 

hotel-hilton-garden-inn-milan-north
Favoriet 
 

v.a. 247

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Hilton Garden Inn Milan North in Milaan

Hotel Hilton Garden Inn North is gelegen in het noordoosten van Milaan. Het hotel ligt vlakbij het metrostation van San Giovanni. Vanaf hier rijdt er een metro met rechtstreekse verbinding naar het centrum. Het nette 4-sterrenhotel is van alle gemakken voorzien voor en fijn verblijf in Milaan. Elke ochtend wordt er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en 's avonds kun je er genieten van een gevarieerd à-la-carte diner. Ook kan er gesport worden in de fitnessruimte met panoramisch uitzicht. De sfeervolle kamers hebben een moderne inrichting.

Hotel Hilton Garden Inn North is gelegen in het noordoosten van Milaan. Het hotel ligt vlakbij het metrostation van San Giovanni. Vanaf hier rijdt er een metro met rechtstreekse verbinding naar het centrum.

Het nette 4-sterrenhotel is van alle gemakken voorzien voor en fijn verblijf in Milaan. Elke ochtend wordt er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en 's avonds kun je er genieten van een gevarieerd à-la-carte diner. Ook kan er gesport worden in de fitnessruimte met panoramisch uitzicht. De sfeervolle kamers hebben een moderne inrichting.

- Gelegen in het noordoosten van Milaan.
- Met het openbaar vervoer bereik je in ca. 25 minuten het centrum van Milaan.

Openbaar vervoer
- Metrostation Villa San Giovanni bevindt zich op ca. 2 minuten loopafstand. Vanaf hier reis je gemakkelijk en snel naar de Dom van Milaan, het expositiecentrum Rho Fiera en het expositiecentrum Fiera Milano.

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven Milaan-Linate reis je met het openbaar vervoer in ca. 50 minuten naar het hotel.
- Vanaf de luchthaven van Milaan-Malpensa reis je met het openbaar vervoer binnen ca. 1 uur naar het hotel.

Met de (huur)auto
- Gratis parkeergelegenheid bij het hotel

De moderne kamers beschikken over een:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Minibar
- Koffie- en theefaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, föhn en toilet

De deluxe kamers zijn ruimer opgezet ten opzichte van de standaard kamers.

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari