Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Residence San Pietro

Maiori, Italië

 

hotel-residence-san-pietro
Favoriet 
 

v.a. 370

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Residence San Pietro in Maiori

Het San Pietro Residence is een perfecte uitvalbasis voor een vakantie dichtbij de wereldberoemde en wonderschone Amalfikust. In het San Pietro Residence kunt u fijn tot rust komen bij op een van de ligstoelen (tegen betaling) bij het zwembad, dankzij de gunstige ligging in een vallei is hier bijna altijd wel sprake een verkoelend briesje. Wilt u tussen het ontspannen door even sporten, dan kunt u uw energie kwijt op de tennisbaan van het San Pietro Residence. In het restaurant van het hotel worden zowel typisch mediterrane als internationale gerechten geserveerd en, indien gewenst kunt u elke ochtend aanschuiven bij het ontbijtbuffet. U kunt kiezen voor verschillende type accommodaties. Kiest u voor een knusse, kleinere bungalow of gaat u voor iets meer ruimte en kiest u voor een appartement met meerdere kamers. De appartementen zijn verdeelt over 2 verdiepingen. Waar u ook voor kiest, u zult altijd beschikken over een eigen keukentje in de accommodatie, wel zo

Het San Pietro Residence is een perfecte uitvalbasis voor een vakantie dichtbij de wereldberoemde en wonderschone Amalfikust. In het San Pietro Residence kunt u fijn tot rust komen bij op een van de ligstoelen (tegen betaling) bij het zwembad, dankzij de gunstige ligging in een vallei is hier bijna altijd wel sprake een verkoelend briesje. Wilt u tussen het ontspannen door even sporten, dan kunt u uw energie kwijt op de tennisbaan van het San Pietro Residence. In het restaurant van het hotel worden zowel typisch mediterrane als internationale gerechten geserveerd en, indien gewenst kunt u elke ochtend aanschuiven bij het ontbijtbuffet.

U kunt kiezen voor verschillende type accommodaties. Kiest u voor een knusse, kleinere bungalow of gaat u voor iets meer ruimte en kiest u voor een appartement met meerdere kamers. De appartementen zijn verdeelt over 2 verdiepingen. Waar u ook voor kiest, u zult altijd beschikken over een eigen keukentje in de accommodatie, wel zo fijn wanneer u even iets wilt eten en geen zin heeft om naar een restaurant te gaan. De leuke bungalows hebben allemaal een eigen terras en liggen bij het sportveld, niet ver van het hoofdgebouw af.

De gasten van het San Pietro Residence zijn over het algemeen erg tevreden over het vriendelijke personeel, de ongedwongen sfeer en uiteraard krijgt de ligging een vijf sterren waardering.

Het San Pietro Residence is gelegen in een rustige vallei, omringd door prachtige heuvels en is een perfect uitgangspunt om de prachtige Amalfikust te ontdekken. Zowel het zandstrand als het centrum van Maiori waar de meeste restaurants, bars en winkels zich bevinden, liggen op nog geen 10 minuten lopen vanaf het San Pietro Residence. In de zomermaanden verzorgt de accommodatie een gratis shuttleservice naar het strand/centrum.

Maiori is een populaire plaats aan de Amalfikust vanwege de stranden en de ligging ten opzichte van andere plaatsen. Plaatsen als Amalfi, Ravello, Pasitano en Minori kunt u op verschillende manieren bezoeken. Zo kunt u een auto huren en de kust met eigen vervoer bezichtigen, dit biedt veel vrijheid maar let wel op dat het erg druk kan zijn en er niet veel parkeergelegenheid is in de schilderachtige dorpjes aan de Amalfikust.
Wat ook een optie is, is het reizen met het openbaar vervoer, de bus brengt u van plek naar plek, het enige dat u hoeft te doen is op de stopknop te drukken en de dienstregeling in de gaten te houden. De mooiste manier om de Amalfikust te ontdekken is volgens velen met de boot. Er varen ferries van haven naar haven en het uitzicht van de veerboot is prachtig. Kleurrijke dorpjes die vanuit een helder blauwe zee overgaan in de groene bergen.

Vergeet tijdens uw verblijf niet om de mooie steden Salerno, Pompeï, Sorrento of het eiland Capri te bezoeken. U kunt vanaf Sorrento of Napels een ferry nemen naar dit Capri, erg leuk om een keer een dag naar toe te gaan.

- Centrum van Maiori: ca. 700 m
- Zandstrand: ca. 750 m
- Pompeï: ca. 30 km
- Napels: ca. 60 km

Met de auto:
- Parkeerplaats tegen betaling

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Napels: ca. 60 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking. Let wel op dat er verkeersbeprekingen kunnen zijn tijdens uw verblijf

- Huisdieren zijn niet toegestaan

Buiten het hoogseizoen om kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.

De bungalows en appartementen zijn eenvoudig ingericht en beschikken allen ten minste over de volgende faciliteiten:
- Kitchenette met 4 kookplaten, magnetron, waterkoker en koelkast
- Airconditioning (tussen 01-06 en 30-09)
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Terras met zitje

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome