Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Ai Pozzi Village Spa Resort

Loano, Italië

 

appartementen-ai-pozzi-village-spa-resort
Favoriet 
 

v.a. 110

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Ai Pozzi Village Spa Resort in Loano

Ai Pozzi Village is een grootschalig en mooi vakantiecomplex met nette appartementen en veel faciliteiten. Er zijn maar liefst 3 zwembaden, een kinderbad met glijbaan, tennisbaan en nog veel meer. Het biedt voor ieder wat wils. U kunt gratis gebruik maken van 2 ligstoelen en een parasol bij het zwembad. Ter plaatse is het mogelijk om dagelijks ontbijt of halfpension te boeken. Gasten waarderen dit vakantiepark vanwege de ruime appartementen en de rustige ligging. Ook de gratis shuttle naar Loano wordt op prijs gesteld.

Ai Pozzi Village is een grootschalig en mooi vakantiecomplex met nette appartementen en veel faciliteiten. Er zijn maar liefst 3 zwembaden, een kinderbad met glijbaan, tennisbaan en nog veel meer. Het biedt voor ieder wat wils. U kunt gratis gebruik maken van 2 ligstoelen en een parasol bij het zwembad. Ter plaatse is het mogelijk om dagelijks ontbijt of halfpension te boeken.

Gasten waarderen dit vakantiepark vanwege de ruime appartementen en de rustige ligging. Ook de gratis shuttle naar Loano wordt op prijs gesteld.

Ai Pozzi Village ligt op ca. 25 minuten wandelen (ca. 2 km) van het centrum en het strand. Er is een gratis shuttle op vaste tijden naar het centrum van Loano.

Loano is een levendige badplaats aan de Bloemenrivièra. Langs het strand loopt een promenade met palmen; de Bloemenrivièra wordt dan ook wel Palmenrivièra genoemd. In het aantrekkelijke stadje zijn nog restanten uit de Romeinse tijd te vinden. Een met villa's bebouwde heuvelrug beschermt de vlakte rond Loano met haar groente- en fruitkwekerijen die onder andere de plaatselijke markt bevoorraden.

- Pietra Ligure: ca. 5 km
- Waterpark Le Caravelle: ca. 8 km
- Albenga: ca. 12 km

Met de auto:
- Openbare parkeerplaats (beperkte beschikbaarheid)
- Parkeergarage ca. € 10 p.n. (voor verblijf langer dan 7 nachten gratis)

- Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen
- Kinderbed aanwezig (gratis, opgeven bij boeking, alleen mogelijk in appartementen type B5 en C8 binnen de maximale bezetting)

Alle appartementen zijn comfortabel en modern ingericht met:
- Telefoon
- Tv
- Kitchenette met koelkast en magnetron
- Kluisje
- Airconditioning
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon of terras met zitje

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari