Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Residence Il Casale

Limite sull'Arno, Italië

 

appartementen-residence-il-casale
Favoriet 
 

v.a. 114

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Residence Il Casale in Limite sull'Arno

Appartementen Il Casale is een ideale accommodatie voor rustzoekers. Er zijn slechts 6 appartementen, ieder met entree op de begane grond en een terras met zitje om buiten te eten. Op nog geen 10 minuten rijden ligt het treinstation van Montelupo-Capraia, binnen een half uur staat u met de trein in hartje Florence. Wandel over de Ponte Vecchio: deze oude brug over de rivier de Arno is bezaaid met juwelierswinkels en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Bij het zwembad vindt u verkoeling op warme zomerse dagen. Of maakt u met de auto een mooie rit door het Toscaanse landschap? Binnen een uur staat u al in bijvoorbeeld in Greve in Chianti, midden in het bekende Chianti wijngebied. Langs de route komt u tal van 'enoteca' tegen waar de Chianti Classico wijn geproefd kan worden. Gasten waarderen Il Casale vanwege de rust en de prachtige locatie. Ook de uitstekende service wordt gewaardeerd.

Appartementen Il Casale is een ideale accommodatie voor rustzoekers. Er zijn slechts 6 appartementen, ieder met entree op de begane grond en een terras met zitje om buiten te eten. Op nog geen 10 minuten rijden ligt het treinstation van Montelupo-Capraia, binnen een half uur staat u met de trein in hartje Florence. Wandel over de Ponte Vecchio: deze oude brug over de rivier de Arno is bezaaid met juwelierswinkels en biedt een prachtig uitzicht op de stad.

Bij het zwembad vindt u verkoeling op warme zomerse dagen. Of maakt u met de auto een mooie rit door het Toscaanse landschap? Binnen een uur staat u al in bijvoorbeeld in Greve in Chianti, midden in het bekende Chianti wijngebied. Langs de route komt u tal van 'enoteca' tegen waar de Chianti Classico wijn geproefd kan worden.

Gasten waarderen Il Casale vanwege de rust en de prachtige locatie. Ook de uitstekende service wordt gewaardeerd.

Rustig gelegen op ca. 1,5 km van Limite sull'Arno.

Limite sull'Arno is een klein stadje gelegen langs de rivier de Arno. Twee keer per jaar wordt er een volksfeest georganiseerd met roeiwedstrijden tussen verschillende wijken: de Palio di San Lorenzo op de derde zondag van juli en de Palio con la Montata op de derde zondag van september.

- Treinstation Montelupo-Capraia: ca. 4 km
- Vinci, de geboorteplaats van Leonardo da Vinci: ca. 13 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 57 km
- Luchthaven Florence: ca. 28 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)
- Geen lift, de entree van ieder appartement bevindt zich op de begane grond


Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari