Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sans Souci

Gabicce Mare, Italië

 

hotel-sans-souci
Favoriet 
 

v.a. 327

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sans Souci in Gabicce Mare

Hotel Sans Souci is een modern en luxe 4-sterrenhotel voor een heerlijke vakantie in Le Marche, pal aan de Adriatische kust. De kamers zijn met oog voor detail ingericht en hebben een balkon met panoramisch (zij)zeezicht. U verblijft op basis van halfpension, dus niet alleen het ontbijt maar ook het diner is inbegrepen, wel zo makkelijk. Neem een Italiaanse cocktail terwijl u op het terras geniet van de mooie zonsondergang, dat is pas vakantie. Het culinaire aanbod van Hotel Sans Souci is een hoogtepunt op zich. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke Italiaanse gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Gasten kunnen genieten van gastronomische maaltijden terwijl ze uitkijken over de zee, wat zorgt voor een betoverende eetervaring. Bovendien is er een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen om de maaltijden aan te vullen. Tijdens uw verblijf in Hotel Sans Souci kunt u bijvoorbeeld een excursie maken naar San Marino. In 45 minuten

Hotel Sans Souci is een modern en luxe 4-sterrenhotel voor een heerlijke vakantie in Le Marche, pal aan de Adriatische kust. De kamers zijn met oog voor detail ingericht en hebben een balkon met panoramisch (zij)zeezicht. U verblijft op basis van halfpension, dus niet alleen het ontbijt maar ook het diner is inbegrepen, wel zo makkelijk. Neem een Italiaanse cocktail terwijl u op het terras geniet van de mooie zonsondergang, dat is pas vakantie.

Het culinaire aanbod van Hotel Sans Souci is een hoogtepunt op zich. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke Italiaanse gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Gasten kunnen genieten van gastronomische maaltijden terwijl ze uitkijken over de zee, wat zorgt voor een betoverende eetervaring. Bovendien is er een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen om de maaltijden aan te vullen.

Tijdens uw verblijf in Hotel Sans Souci kunt u bijvoorbeeld een excursie maken naar San Marino. In 45 minuten rijdt u naar het historische centrum van de hoofdstad San Marino, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De drie iconische torens van San Marino, waaronder de Guaita-toren, bieden uitstekende uitkijkpunten waarvandaan u kunt genieten van adembenemende vergezichten.

Gasten waarderen in het bijzonder het vriendelijke personeel. Ook de uitstekende keuken wordt gewaardeerd en natuurlijk de panoramische ligging direct aan zee.

Hoger gelegen in Gabicce Mare, pal aan zee. In nog geen 100 stappen staat u op het lager gelegen zandstrand. Gabicce Mare ligt precies op de grens van de regio's Emilia Romagna en Le Marche, waardoor u tijdens uw vakantie beide streken kunt ontdekken. Combineer het strand aan de Adriatische kust met het mooie binnenland van Le Marche.

Neemt u eens een kijkje in Urbino, de geboorteplaats van de beroemde renaissanceschilder Raphael. Zijn geboortehuis is nu een museum dat zijn leven en werk viert. Het Palazzo Ducale is het meest opvallende gebouw in Urbino. Het paleis werd gebouwd in de Renaissancestijl en herbergt nu het museum 'Galleria Nazionale delle Marche'.

- Riccione: ca. 13 km
- Urbino: ca. 38 km
- San Marino: ca. 40 km

Met de auto:
- Parkeerplaats ca. € 15 p.n. (in de openlucht of in parkeergarage)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Bologna: ca. 142 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen keuzediner
- Kinderbed bij de kinderprijs inbegrepen
- Huisdieren niet toegestaan

De kamers van Hotel Sans Souci zijn comfortabel en modern ingericht. De kamers liggen verspreid over 2 gebouwen, onderling verbonden door een glazen brug.
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome