Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Poggio Luxury Country Resort

Francavilla, Italië

 

il-poggio-luxury-country-resort
Favoriet 
 

v.a. 670

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Il Poggio Luxury Country Resort in Francavilla



Het landschap rondom de vallei van Terral Cantara is er een voor in de boeken. Waar de natuur en de stilte regeren. Vol enthousiasme rijd ik door de slingerende weggetjes in de bergen van Sicilië met mijn huurauto. In de verte zie ik Il Poggio Luxury Country Resort al liggen. Marco en de jonge Tiziana wachten me op bij hun kleine agriturismo op de heuvel.

Aankomen is hier zo leuk, de slingerende weggetjes door de bergen maken van het onbekende het aangename. Meteen krijg ik zin om mijn mouwen op te stropen en mee te helpen in de botanische tuinen en de wijn- en fruitgaarden. Marco heeft geen woord te veel gezegd. Landhuis Il Poggio heeft de authentieke stijl in ere gehouden. Ik krijg meteen een rondleiding van Marco door de prachtige kamers met authentieke elementen: Italiaanse stoelen, kleden, gedrapeerde gordijnen, krullen en zuilen. Het is echt een juweeltje geworden.

Na de rondleiding lopen we naar buiten waar een botanische tuin, wijn- en fruitgaarden te vinden zijn. Marco vraagt of ik honger heb. Want hier op Sicilië gaat er veel liefde door de maag. De hele familie zit aan tafel in de tuin klaar, wat een gezelligheid! Madre, de moeder van de familie, heeft simpele maar verse gerechten gemaakt, met ingrediënten van het land. De tomaat proeft naar de Siciliaanse zon en de huisgemaakte wijn is heerlijk. Ik geniet van het lekkere eten en heb leuke gesprekken met de familie. Tiziana vertelt mij dat in het dorpje Modica verderop de beste chocola van het eiland te proeven is. Ik glimlach, want dit is precies zoals het leven hier is: proeven, ruiken, kijken en ervaren. En dus stap ik blij in de auto, op weg naar de bekende chocola van Modica.
  • Restaurant:drinkgelegenheden: bar,Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel,Wellness:solarium,GeneralFacility:authentieke accommodatie;receptie (geopend van 07:00 tot 19:00 uur);kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 7 keer per week; verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week; verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 3 keer per week;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar (op te geven bij reservering),Regular:kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 7 keer per week; verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week; verschoning 3 keer per week;solarium;babybedje;kinderstoel;handdoekenservice (gratis);buitenzwembad(verwarmd; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 3 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar (op te geven bij reservering),Pools:handdoekenservice (gratis);buitenzwembad(verwarmd; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) )
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-02-2025 670,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari