Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Popartment

Florence, Italië

 

appartementen-popartment
Favoriet 
 

v.a. 54

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Popartment in Florence

Kleurrijk aparthotel buiten de rand van het centrum. De comfortabele studio's en appartementen bieden extra vrijheid tijdens een stedentrip Florence. Alle appartementen beschikken over een eigen keuken, zo kun je met Italiaanse specerijen de keuken induiken om jouw favoriete gerecht te maken. Zowel het centrum als de luchthaven zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk en snel te bereiken. Station Firenze ligt op slechts 12 minuten loopafstand, hierdoor zijn overige delen van de stad gemakkelijk te bereiken en hoef je geen hoogtepunt te missen.

Kleurrijk aparthotel buiten de rand van het centrum. De comfortabele studio's en appartementen bieden extra vrijheid tijdens een stedentrip Florence. Alle appartementen beschikken over een eigen keuken, zo kun je met Italiaanse specerijen de keuken induiken om jouw favoriete gerecht te maken.

Zowel het centrum als de luchthaven zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk en snel te bereiken. Station Firenze ligt op slechts 12 minuten loopafstand, hierdoor zijn overige delen van de stad gemakkelijk te bereiken en hoef je geen hoogtepunt te missen.

Met het openbaar vervoer:
Reis door Florence met de stadsbussen, tram of de Hop-on Hop-off bus. Het centrum van Florence is compact en dus ook te voet goed aan te lopen.
- Station Firenze ligt op ca. 12 minuten loopafstand.
- In de nabije omgeving vind je verschillende bushaltes.

Met het vliegtuig:
- Met de tram reis je vanaf luchthaven Florence in ca. 20 minuten naar PopArtment.
- Vanaf luchthaven Pisa is de reisafstand iets langer. Met de tram en trein reis je in ca. 1 uur en 30 minuten naar het appartement.

Met de (huur)auto:
Privé parkeren bij het hotel mogelijk, parkeerkosten ca. €30 per dag.

- Bedlinnen en handdoeken worden eens per 3 dagen vervangen.


Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino