Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Panorama - 6-10 personen

Falcade, Italië

 

appartement-panorama-6-10-personen
Favoriet 
 

v.a. 2.634

  • Beoordeeld met een 8
    (5 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 105 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Panorama - 6-10 personen in Falcade

De appartementen Panorama hebben een perfecte ligging aan de blauwe piste, midden in de Dolomieten. De liften om je verder in het prachtige gebied van Tre Valli te brengen, zijn dan ook gemakkelijk per ski te bereiken en hier is ook de skischool aanwezig. De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. In het appartementencomplex is een wellness ruimte aanwezig met o.a. sauna, whirlpool en Turks bad (vooraf te reserveren, kinderen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan). Verder is er een eigen bar, een skilocker met skischoendrogers en een wasruimte aanwezig (gebruik van wasmachine is tegen betaling). Een ontbijt buffet is tevens tegen betaling bij te reserveren, ook is het mogelijk simpelweg broodjes te bestellen voor het ontbijt.
Het gezellige centrum van Falcade met restaurants en winkels ligt op een afstand van 4,5 kilometer. Dit centrum is met de auto in 5 tot 10 minuten bereikbaar. Naast de appartementen Panorama bevindt zich ook een restaurant en een aprés-ski bar om na het skiën gezellig een drankje te nuttigen.
Appartement Panorama wordt standaard aangeboden van zaterdag t/m zaterdag, maar op aanvraag is een verblijf van zondag t/m zondag ook mogelijk!
In de maand december zijn verschillende aankomstdata mogelijk (op aanvraag).
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • aan de piste
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero