Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Agriturismo Cortoreggio

Cortona, Italië

 

agriturismo-cortoreggio
Favoriet 
 

v.a. 175

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Agriturismo Cortoreggio in Cortona

Agriturismo Cortoreggio is een kleinschalige accommodatie met een rustige ligging, omgeven door vele olijfbomen. U wordt hier zeer vriendelijk ontvangen door eigenaar Bruno en zijn familie. De appartementen zijn zeer ruim en beschikken over 2 slaapkamers, bovendien heeft u een eigen tuintje met zitje. In het grote zwembad kunt u heerlijk afkoelen en kleine kinderen vermaken zich in het aparte peuterbad. De agriturismo krijgt uitstekende reviews vanwege de vriendelijke familie en de uitstekende appartementen. Ook de wekelijkse pizza avond die in juli en augustus wordt georganiseerd, valt zeer in de smaak.

Agriturismo Cortoreggio is een kleinschalige accommodatie met een rustige ligging, omgeven door vele olijfbomen. U wordt hier zeer vriendelijk ontvangen door eigenaar Bruno en zijn familie. De appartementen zijn zeer ruim en beschikken over 2 slaapkamers, bovendien heeft u een eigen tuintje met zitje. In het grote zwembad kunt u heerlijk afkoelen en kleine kinderen vermaken zich in het aparte peuterbad.

De agriturismo krijgt uitstekende reviews vanwege de vriendelijke familie en de uitstekende appartementen. Ook de wekelijkse pizza avond die in juli en augustus wordt georganiseerd, valt zeer in de smaak.

Agriturismo Cortoreggio is rustig gelegen op ca. 10 km van Cortona, op de grens van Toscane en Umbrië. Cortona is één van de meest karakteristieke Toscaanse plaatsen, prachtig gelegen tegen een heuvel met zicht over de Valdichiana vallei. Het stadje is vermoedelijk net voor de Etrusken ontstaan en werd een belangrijke Etruskische plaats. Cortona wordt omgeven door oude stadsmuren en binnen de muren wordt het beeld bepaald door een afwisseling van smalle, steile straten, gezellige pleinen en Middeleeuwse huizen.

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 194 km
- Luchthaven Florence: ca. 131 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- In juli/augustus organiseert de eigenaar één keer per week een pizza avond (ca. € 15 per appartement)
- Geen lift (de appartementen liggen op de begane grond)


Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius