Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Agriturismo Isola Verde

Cerreto Guidi, Italië

 

agriturismo-isola-verde
Favoriet 
 

v.a. 261

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Agriturismo Isola Verde in Cerreto Guidi

Agriturismo Isola Verde is een typisch Toscaanse agriturismo gelegen in het dal van de Arno, tussen Pisa en Florence. De eigenaar produceert zijn eigen heerlijke Chianti wijn, het is ook mogelijk deze ter plaatse te proeven. 's Ochtends begint u de dag met een ontbijtbuffet en in het restaurant worden met name Toscaanse specialiteiten geserveerd. De familie gebruikt voor de maaltijden zoveel mogelijk producten uit eigen bedrijf: altijd heerlijk vers! Bij het zwembad is het genieten van de rust en de mooie omgeving. De agriturismo biedt gasten de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van de schoonheid en de smaken van het Toscaanse platteland. Het is de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, gastronomie en cultuur die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie in een betoverende omgeving. Gasten waarderen deze agriturismo vanwege het mooie uitzicht en de goede keuken. U wordt hartelijk ontvangen door de vriendelijke

Agriturismo Isola Verde is een typisch Toscaanse agriturismo gelegen in het dal van de Arno, tussen Pisa en Florence. De eigenaar produceert zijn eigen heerlijke Chianti wijn, het is ook mogelijk deze ter plaatse te proeven. 's Ochtends begint u de dag met een ontbijtbuffet en in het restaurant worden met name Toscaanse specialiteiten geserveerd. De familie gebruikt voor de maaltijden zoveel mogelijk producten uit eigen bedrijf: altijd heerlijk vers! Bij het zwembad is het genieten van de rust en de mooie omgeving.

De agriturismo biedt gasten de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van de schoonheid en de smaken van het Toscaanse platteland. Het is de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, gastronomie en cultuur die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie in een betoverende omgeving.

Gasten waarderen deze agriturismo vanwege het mooie uitzicht en de goede keuken. U wordt hartelijk ontvangen door de vriendelijke eigenaren.

Rustig gelegen op ca. 2 km van het centrum van Cerreto Guidi. De agriturismo wordt omgeven door olijfbomen en druivenranken.

Cerreto Guidi ligt in het noorden van Toscane, halverwege de weg tussen Pisa en Florence. Op slechts 6 km ligt het stadje Vinci, de geboorteplaats van Leonardo da Vinci.

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 51 km
- Luchthaven Florence: ca. 37 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet
- Kinderbed aanwezig (gratis)
- Geen lift (max 3 etages)

Eenvoudig ingericht met:
- Tv
- Koelkastje
- Airconditioning (tegen betaling)
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione