Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Christine

Campitello di Fassa, Italië

 

hotel-christine
Favoriet 
 

v.a. 463

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Christine in Campitello di Fassa

Hotel Christine is een eenvoudig 2-sterrenhotel waar u zeer hartelijk welkom wordt geheten. De service is uitstekend en zo ook de maaltijden, 's ochtends staat een ontbijtbuffet voor u klaar en 's avonds wordt u getrakteerd op een 3-gangenkeuzediner. Daarnaast wordt er wekelijks zowel een Tiroler specialiteitendiner als een romantisch diner bij kaarslicht geserveerd. Gasten waarderen Hotel Christine in Campitello vanwege de vriendelijke eigenaar en de kleinschaligheid van het hotel. U kunt gratis gebruik maken van de sauna met ontspanningsruimte.

Hotel Christine is een eenvoudig 2-sterrenhotel waar u zeer hartelijk welkom wordt geheten. De service is uitstekend en zo ook de maaltijden, 's ochtends staat een ontbijtbuffet voor u klaar en 's avonds wordt u getrakteerd op een 3-gangenkeuzediner. Daarnaast wordt er wekelijks zowel een Tiroler specialiteitendiner als een romantisch diner bij kaarslicht geserveerd.

Gasten waarderen Hotel Christine in Campitello vanwege de vriendelijke eigenaar en de kleinschaligheid van het hotel. U kunt gratis gebruik maken van de sauna met ontspanningsruimte.

Op ca. 500 m van het centrum en op ca. 700 m van de Col Rodella gondel. Naast het hotel is een sleeplift van de skischool.

- Halte skibus: ca. 2 minuten lopen
- Skischool en skihuur: ca. 650 m

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)

Met de pendelbus:
- U wordt bij hotel Sella Ronda gebracht en opgehaald

- Ontbijtbuffet en 3-gangenkeuzediner met saladebuffet
- Kinderbed aanwezig (gratis, opgeven bij boeking)
- Huisdieren niet toegestaan
- Geen lift aanwezig (2 etages)

Keurig ingericht met:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje (gratis)
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari